Tragédia (beszélgetés)
Olvass bele netes cikkekbe vagy ha meghallgatod a híreket, abban is benne volt (nem bulvárra gondolok).
A rendőrök már kihallgatták őket s ők mondták el mit miért tettek. Ezért nyitottam a fórumot, ezen háborodtam fel.
Így van, én tegnap is ezt mondtam.
Ha valaki meg akar halni, nem azt az utat választja, ami nem 100%.
Ma a Mokkában elég érdekes dolgot hallottam az üggyel kapcsolatban. Egy pszichológus nyilatkozott, hogy valószínű nem is anyagi okok álltak a háttérben. Ugyanis a gyerek már 12 órája halott volt amikor az apa kiugrott az ablakon. Ők gondatlanságból elkövetett emberölésre gyanakszanak, és utána agyalták ki a szülők, hogy mit írjanak a búcsúlevélben. Az apa azért ugrott ki az ablakon, hogy felhívja magára a figyelmet, mert ha tényleg meg akar halni ő is bevesz egy csomó gyógyszert és annyi. Így akarták megúszni a keményebb büntit, és egyik se akart meghalni igazából.
Ehhez mit szóltok?
Most hallottam a hiradóban, szerintem a szülőknek a leges legnagyobb büntetés az, hogy életben maradtak.
Sajnálom, ezt a családot.
Azt mellékesen jegyzem meg, ha ahhoz elég "okosak" voltak, hogy a kicsit megöljék, ahhoz miért nem volt elég bátorságuk, hogy a BIZTOS halált válasszák?
GYógyszer?- na bumm. Túl is élték.
Kiugrott az ablakon az apa, de hányadikról?
HA felmegy a tetőre s onnan ugrik, legalább tuti meghal.
Szánalmas és önző dolog volt ez.
OKé nem akartam ezt írni, de az agyukban sem lehet(ett) minden okés, ha megölték a gyereküket...máshogyan gondolkodunk.
De ez nem gond:)
Még eszembe jutott valami (ha nem láttátok az esti riportot): az apuka kollegája azt mondta, 1 éve hasonló időben született az ő gyermeke is, együtt "várták" s ő boldog családnak látta őket, nem is vett észre semmi különöset rajtuk.
Az apuka (beteg)szabin volt pár hete, de nem tudták miért.
:) ja okés, végülis csak ennyire érdekelt, hogy kb melyik korosztály.
Köszi
Nem értelek miért vagy ilyen ellenséges, csak beszélgetünk, a Tied is egy vélemény...
Bocsánat, hogy megkérdeztem, nem tudtam titok (itt mindenki más vállalja).
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Tényői tragédia
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Családi tragédia
- Nemrégiben súlyos családi tragédia történt, nem tudom feldolgozni... szerintetek menjek pszichológushoz?