Több éves szeretői viszony. Mit tennél? (beszélgetés)
Ez jó ötlet, de szerinted lesz kedvük? A férj nem fog állandóan a szeretőre gondolni? Most, hogy kitudódott és napvilágot látott a titok lehet, hogy még jobban ragaszkodnak egymáshoz. Most fog majd igazán kiderülni ki mit akar.
A fórumindító nem ír semmit, csak találgatni lehet, annak meg nem sok értelme van.
...és ezek után,amit eddig nem kapott meg tőled a szexben,te változol és vállalod?(Gondolom orál vagy anál)
Cserébe hogy két évig hazudott,és ő most innentől minta férj lesz.Nem hiszem el!
Kár, hogy nem válaszolsz a feltett kérdésekre.
Biztos nagyon nehéz most neked. Kiírtál egy fórumot kérdéssel, gondolom nagyon elkeseredett és tanácstalan lehetsz.
Az is jelzésértékű, hogy mit és hogyan reagált a férjed mikor megtudta, hogy tudsz a viszonyáról. Sok mindent elárul a reakciója.
Ha komoly a kapcsolat (főleg, hogy gyerekek is vannak) én is leülnék négyesben, úgy látnám, hogy mi az igazság. Kinek mik a szándékai. Utána döntenék. Én.
Van olyan ismerősöm aki mindenféle bakteriális és gombás fertőzést vitt haza az asszonynak a szeretőjétől. Aztán járt mindenki kezelésre.
Elolvastam az elejétől. Azt kérdezed, mit éreznél?
Azt, hogy megalázó. Annak aki benne van. Mind a kettőnek.
Lehet, hogy baromság, de felvenném a kapcsolatot a másikkal, megkérdezném mik a céljai, s ennek függvényében próbálnék meg maradni a kapcsoltaban vagy menni. Lehet, hogy a másiknak csak egy izgi játék, neked meg a házasságod.
Kedves fórumindító!
Mi újság nálatok? Beszéltetek erről? Mit mond a férjed?
:D
Vagy már tegnap előtt.
Apropó: adatlapodat nézve,a kiírt fórumokat,nekem
nem illik oda a "Tunéziában ismerkedni" téma.
Szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül
- Kapcsolattartás szeretői viszonyban
- Lélekben hány évesnek érzed magad? Ez mekkora különbség a testi életkorhoz viszonyítva?
- Filozofikus gondolatok, párkapcsolat, boldogság, férfi-nő viszony! Gyertek minél többen!
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?