Több éves szeretői viszony. Mit tennél? (beszélgetés)
"Mint mondta, azt nem tudja, mi volt köztük a legnagyobb probléma, de egyre többet vitáztak, és annak ellenére, hogy két-három éve dolgoztak a házasságuk megmentéséért, végül ez nem sikerült."
Itt még ok sincs. Riport alapján semmi más nem ugrik be, mint hogy megunták egymást. Nem működött a kémia :)
Amúgy egy celebecske jut eszembe - bocsánat, van rendes foglalkozása-, aki minden kapcsolatát "az igazinak, a tökéletesnek, a véglegesnek, öröknek" titulálta, néhány évig, aztán elvált...
Ha még nem olvastad, tanulj tőle: [link]
"Sajnos, az emberek nehezen váltanak, inkább megmaradnak ott, ahol már nem érzik jól magukat, mert az szerintük még mindig jobb, mint a bizonytalan holnap. Én viszont azt vallom: egy életünk van, és bizony kell bátor döntéseket hoznunk. Ez a mostani is egy ilyen. Hiszem, hogy jobb lesz neki és nekem is"
Gondolj bele, neked jó-e ez az édes hármas? Ha nem jó, változtatni kell. Mindenképpen elbeszélgetnék vele, hogyan képzeli a továbbiakban. Lehet, hogy boldogabbak lennétek külön, mint bizalmatlanságban, hazugságban együtt élve.
Én biztosan nem tartanám meg. A nő férje is előbb-utóbb rájön, ha már nem tudja...
Beszélgetnék vele. Meséljen: Tudja-e mit akar?
Rosszabb felállás lenne, ha fiatal, gyerektelen nővel kezdene. :(
Nem tudom. Nyilván először sokkot lekapnék, bőgnék, meg ilyenek.
Aztán elgondolkodnék, hogy tudom-e vele folytatni, és ha igen, akkor milyen feltételek mellett.
Mondjuk szerintem az az egyik opció, hogy azért kezdett mindkettő családossal, hogy ne kelljen elválni. De az is lehet, hogy semmi tudatosság nincs mögötte, egyszerűen egymásra kattantak. Amúgy nem tudom, hogy melyik a rosszabb.
Én mindent tudni akarnék, de nem tudom, hogy hogy döntenék.
Szólnék, hogy tudom..akkor a reakciójából kiderülne, mennyire tart téged..
...amúgy a szeretők szoktak egymásnak olyanokat írni, hogy szeretlek..az a nagy mázlid, hogy nem hallod-látod, mi történik a lepedőn..
szóval kenyértörésre kell vinni a dolgot, akkor kiderül..
ha félsz a várható eredménytől, akkor nem tudom..
További ajánlott fórumok:
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- Kapcsolattartás szeretői viszonyban
- Lélekben hány évesnek érzed magad? Ez mekkora különbség a testi életkorhoz viszonyítva?
- Filozofikus gondolatok, párkapcsolat, boldogság, férfi-nő viszony! Gyertek minél többen!
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Ha nincs meg a folyamatos 1 éves munka viszonyom és terhes leszek, mennyi ellátást fogok kapni szülés után?