Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Több éves szeretői viszony. Mit tennél? fórum

Több éves szeretői viszony. Mit tennél? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
12. globus (válaszként erre: 11. - Mezei Virág)
2018. nov. 30. 13:25

"Mint mondta, azt nem tudja, mi volt köztük a legnagyobb probléma, de egyre többet vitáztak, és annak ellenére, hogy két-három éve dolgoztak a házasságuk megmentéséért, végül ez nem sikerült."

Itt még ok sincs. Riport alapján semmi más nem ugrik be, mint hogy megunták egymást. Nem működött a kémia :)

Amúgy egy celebecske jut eszembe - bocsánat, van rendes foglalkozása-, aki minden kapcsolatát "az igazinak, a tökéletesnek, a véglegesnek, öröknek" titulálta, néhány évig, aztán elvált...

11. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Anikkk)
2018. nov. 30. 12:43

Ha még nem olvastad, tanulj tőle: [link]

"Sajnos, az emberek nehezen váltanak, inkább megmaradnak ott, ahol már nem érzik jól magukat, mert az szerintük még mindig jobb, mint a bizonytalan holnap. Én viszont azt vallom: egy életünk van, és bizony kell bátor döntéseket hoznunk. Ez a mostani is egy ilyen. Hiszem, hogy jobb lesz neki és nekem is"

10. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Anikkk)
2018. nov. 30. 12:30

Gondolj bele, neked jó-e ez az édes hármas? Ha nem jó, változtatni kell. Mindenképpen elbeszélgetnék vele, hogyan képzeli a továbbiakban. Lehet, hogy boldogabbak lennétek külön, mint bizalmatlanságban, hazugságban együtt élve.

Én biztosan nem tartanám meg. A nő férje is előbb-utóbb rájön, ha már nem tudja...

2018. nov. 30. 12:11
Zavarnám el a francba.Oda a bizalom, akkor meg minek a folytatás?
8. Anikkk (válaszként erre: 6. - Leoborta)
2018. nov. 30. 12:10
Nem biztos hogy az lenne a rosszabb felállás, mert akkor lenne egy fiatal cicababa aki szebb fiatalabb. Viszont ez a nő egyszerű családanya, nem egy plázanő! Szóval ebből a szemszögből nézve itt nem csak szexuális vágyak voltak hanem érzelmek
2018. nov. 30. 12:08
Szerintem szeretik egymást csak mindkettő inkább a gyerekeit nézi.
2018. nov. 30. 11:56

Beszélgetnék vele. Meséljen: Tudja-e mit akar?

Rosszabb felállás lenne, ha fiatal, gyerektelen nővel kezdene. :(

2018. nov. 30. 11:53

Nem tudom. Nyilván először sokkot lekapnék, bőgnék, meg ilyenek.

Aztán elgondolkodnék, hogy tudom-e vele folytatni, és ha igen, akkor milyen feltételek mellett.

Mondjuk szerintem az az egyik opció, hogy azért kezdett mindkettő családossal, hogy ne kelljen elválni. De az is lehet, hogy semmi tudatosság nincs mögötte, egyszerűen egymásra kattantak. Amúgy nem tudom, hogy melyik a rosszabb.

Én mindent tudni akarnék, de nem tudom, hogy hogy döntenék.

4. MenoPause (válaszként erre: 1. - Anikkk)
2018. nov. 30. 11:42
Azt, hogy akkor a tökéletesség egy látszat csupán...illuzió.
3. Ildi
2018. nov. 30. 11:28
kezebe a kisparnat es ballaghat,majd valoper.
2. apeeng (válaszként erre: 1. - Anikkk)
2018. nov. 30. 11:28

Szólnék, hogy tudom..akkor a reakciójából kiderülne, mennyire tart téged..

...amúgy a szeretők szoktak egymásnak olyanokat írni, hogy szeretlek..az a nagy mázlid, hogy nem hallod-látod, mi történik a lepedőn..

szóval kenyértörésre kell vinni a dolgot, akkor kiderül..

ha félsz a várható eredménytől, akkor nem tudom..

2018. nov. 30. 11:24
Ha van egy tökéletes otthon , tökéletes szép egészséges gyerekek, és kiderül a Férjednek több mint két éve szeretője van. Otthon ebből semmit nem veszel észre. A nő akivel együtt van szintén családos, az üzeneteiben azt is leírták egymásnak hogy : szeretlek 😱
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook