Ti hisztek a neten hirdető jósokban? (beszélgetés)
Kezdek már igazán kíváncsi lenni rájuk:))) Jól megélhetnek az emberi hiszékenységből.
Pedig a ki mást tévedésbe ejt vagy tévedésben tart az anyagi haszonszerzés érdekében az bizony csalást követ el...
Nézd, én sem a múltadba sem a jövődbe sem a gondolataidba nem látok bele.
Ha el akarod mondani a sztorit mondok egy szkeptikus véleményt, vagy azt, hogy egye fene létezik ilyen.
Gyakorlatilag nem zárom ki a "természetfeletti" létezését, de nagy sajnálatomra eddig mindenre találtam reális magyarázatot.
:)))
egyetértek veled. és van benne valami h akik hívnak valahogy hasonló dolgokra keresnek választ:
párkapcsolat, munka, pénz...
őszintén? Nem. Egyébként meg nem is érdekel a "jövőm", majd ha megélem, akkor.
Lehet, hogy azonos beállítottságú, azonos problémákkal küzdő emberek fordulnak jósokhoz, így könnyű "betalálni".
Egyébként nem értem, miért nem nyeri meg egyik jós sem a lottó ötöst...
Kedves fórumozók!!
Szeretném, ha megosztanátok a tapasztalaitokat velem, már ha vannak. Hisztek-e jósokban??
Én a minap telefonáltam megkérdeztem egy jósnőt, hát elcsodálkoztam, mert olyan dolgokat mondott ami igaz volt, pedig én csak kérdeztem, és magamról nem mondtam semmit. Most csak ráhibázott a válaszokra, vagy pedig tényleg megvannak a képességei.Név születési dátum minden nélkül...hmmm elgondolkoztató. Ha valakinek van evvel kapcsolatban tapasztalt élménye szívesen elolvasnám. Szerintem jókat fogunk beszélgetni!
Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Ti hisztek az ima erejében?
- Ti hisztek ebben a dologban hogy"null-sík"?
- Amityville, avagy mennyire hisztek az ott történt dolgok valódiságában?
- Ti hisztek a tévés jósoknak?
- Ti hisztek az egyes ker.csatornák élő telefonos jóslásaiban?