Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti hisztek a tévés jósoknak? fórum

Ti hisztek a tévés jósoknak? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
2016. nov. 5. 13:30
Nem.
2016. okt. 24. 21:50
A válaszom:NEM.
2016. okt. 21. 20:15

Gondolom a tisztelt fórumindító úgy akarta feltenni a kérdést, hogy jó sok tévésnek hisztek-e?

Személy szerint csak nagyon kevés tévésnek hiszek.

94. cd7bc2426f (válaszként erre: 93. - Andilaci)
2016. okt. 21. 20:11
miért?
2016. okt. 16. 16:25
semmikép nem
92. Gretaa
2016. júl. 5. 17:33
Ááááá még mindg nem =( (:
2016. máj. 31. 08:30
nem
90. gribedli*** (válaszként erre: 73. - Egzotikum)
2016. máj. 12. 21:50
:D
2016. máj. 12. 09:02
Jósoolni lehet, de csakis élő emberrel szemtől szemben nem 1 ilyen műsorban..... (ahol 1 perc sincs 1 emberre)
88. ina87
2016. máj. 3. 19:03
soha de nemis nezem
87. messzi idegen (válaszként erre: 25. - Sopianae)
2016. máj. 3. 18:00

Remélem nem komoly a kérdés.

Oltári nagy pénzlehúzás az egész.

2013. máj. 3. 07:10
Nem.Nemcsak a tévésnek nem,egyiknek sem.
85. grizus
2013. máj. 3. 06:31
Igen, de anyám letiltotta a telefonomról az emeltszíntű hívásokat...
2013. márc. 17. 10:26
Én nem hiszek,de mindenesetre jó pénzkereset.
2013. márc. 17. 00:40
a joslasban egyentalan nem hiszek,mert josoltak nekem es az egvilagon semmmisem jott be.
2013. febr. 26. 09:38
van olyan is aki hisz???
81. kristo_f (válaszként erre: 80. - István54621)
2013. febr. 26. 09:34
Majd én kiszedem/átirom :) és referálok mi stimmel, mi nem
80. istván54621 (válaszként erre: 79. - Kristo_f)
2013. febr. 19. 18:44
A bolygókat nem vehetem ki,mert én csak azokat látom,azért sem vehetem ki mert ez igazolja,hogy nem légbőlkapottan sorolom a tulajdonságokat és ez nem boszorkányság.Egyébként szerintem meg lennél lőve,ha jellemezni kellene magad,nem eggyszerű dolog.
79. kristo_f (válaszként erre: 78. - István54621)
2013. febr. 19. 17:43

Ajvé!

Igaz hogy Kopernikus 540 éve született/Google/

De megköszönném ha a bolygókat kiszednéd a szövegböl és csak rólam írnál

Van benne egy-két lazán jellemző , de tényleg nem tudom így átlátni


Ha leirod mégegyszer, megpróbálom én is magamat jellemezni, szubjektivitás nélkül

78. istván54621 (válaszként erre: 77. - Kristo_f)
2013. febr. 17. 23:23

Bocs,hogy tegezlek,te vagy az idősebb,de így egyszerűb.

Azt ígértem,hogy asztrológiailag kielemezlek itt a nyilvános fórumonn,te nem hiszel ezekbe a dolgokban,nem várom hogy ezután higgy ben,elég,ha csak annyit mondasz,hogy van ben valami.

Tehát az ember személyisége nagyon összetett dolog,több énünk van,12-alaptipus(12-állatövi jegy)

Amelyik jegyben bolygó van,annak a jegynek a tulajdonságai megvannak bannünk,hol erősíti,hol,gyengítk eggymást,és van,hogy más,más élehejzetben más,más énünk kerűl előtérbe.Nem egyforma erősségűek a bolygók,a nap,a hold,az ascendens erősebbek,míg a plútó kevésbé erős.Fontos a pontos szúletési idő.Születéskor az ember olyan érzékeléssel rendelkezik,

amejel normál körűlmények között nem,és ezek a dolgok beégnek a tudatalattinkba.(lásd bolygók hejzete).Ezt a következőkkel bizonyítanám.pl.Madaraknál a kikelésükkor,akivel először kapcsolatba kerűltek azt tekintették annyuknak.Volt,hogy az egy traktor volt.Tehát a horoszkóp eggyik legfontosabb eleme a nap,ez nálad a bikában van,eszerint te:Kissé nehézkes,gyakran konzervatív,művészetkedvelő,anyagias,higgadt alkat vagy,kiváló pénzember,ínyenc,gyakran elhízik,

nehezen változtat,mindenben a meglévő lehetőségeket használja ki a végtelenségig,féltékeny és birtokló,gyakorlatias és konok.Tehát a nap hejzete szerint ezek a tulajdonságok jellemzők rád.A hold ,a lélek bolygója az ikrekben van.Ikrek jellemzői:Szellemileg és fizikailag eggyaránt mozgékony,minden érdekli,de hiányzik belőle az alaposság.Sokoldalúsága a felszinen marad,Hajlamos arra,hogy eggyszerre több dolgot csináljon,kitűnő beszélő jó szonok,gyorsan vág az esze,mindíg siet,sokoldalú,kíváncsi,könnyed.Tehát ezeket a tulajdonságokat örökölte a holdja szerint.Eléggé szembetűnő,hogy a bika jegy és az ikrek jegy tulajdonságai majdnem,hogy eggymás ellentétei,mondtam,hogy a személyiség összetett dolog.Az ascendens(felkelő jegy),ha pontos volt a születési idő,a skorpióba esik,így a skorpió is erősen hat.Skorpió jellemzői:Mély érzelmek ,elmélyülés jellemző rá,szenvedélyes,erős akarat,diplomatikus,nagy lelkierő,érdeklik a kutatások,bátor,született stratéga,lelkileg érzékeny,nehezen felejt,később bosszútáll,szélsőséges,

szenvedélyes,végletes,türelmes.Tehát a napod szerint a bikában kétlábbal állsz a földön,az ascendens szerint érzelmes vagy ,a hold szerint mozgékony szellemi érdeklődésű vagy ,és még nincs vége.Az is számít,ha egy jegyben több bolygó van,így van ez a kos jeggyel,itt van a merkúr,és a mars,ráadásul a marsnak a kosban megnövekszik az ereje,és a kossal rokon jegyben az oroszlánban is van két bolygó.A két jegyre a következők jellemzők:Energikus,harcias,vezetésre törekvő,lobbanékony,nyílt,őszinte,bátor,nagylelkű.Hát nagyvonalakba ennyit tudok mondani,ha a kozmikus hejzeteket nézem(bolygók jegyhejzete).Ha a lokális hejzetet nézem(horizonthoz viszonyitott hejzet).Itt van jelentősége a pontos szül, időnek.Ha jő az időpont,születésed után közvetlenül(10-percre rá)a jupiter volt felkelőben.A jupiter a szerencse,jólét,megelégedettség,

bolygója,itt nagyon erős hatású,rásdásúl jó fényszögben van a vénusszal,ami a szerelmet,és a pénzt jelöli.Több jó fényszög van,ami kreativitást,kockázatvállalást,önmegvalósítást,az élet élvezetét mutatja.Szerencsejátékkal vigyázni kell.A házassággal szerintem nincs probléma.Van egy nehéz fényszög a szatúrnusz és a nap között.A szaturnusz a nehézségek,megpróbáltatások és gátlások bolygója. .A nap a bikában,anyagias,kerüli a kockázatvállalást,míg az oroszlán jegy kreatív,vállalkozószellemű,nagyvonalú,hát itt a probléma lényege.Hát naggyából ennyit tudok mondani.Nem egyszerű elválasztani ezeket a dolgokat,több énünk van.

77. kristo_f (válaszként erre: 74. - István54621)
2013. febr. 17. 17:25

Szerinted ki emlékszik a pontos időre?

Ha már csak ez hiányzik

Emlékeim szerint anyám azt mondta , este 9 óra-kor


Ujbol elmondom, a kommentjeimet nem ér beidézni

76. Noarashi (válaszként erre: 73. - Egzotikum)
2013. febr. 17. 12:48
Ez nagyon jó :)
75. istván54621 (válaszként erre: 73. - Egzotikum)
2013. febr. 17. 11:49
Nagyon jól fogalmazol,nem próbálkoztál még regényírással?És igazad is van.
74. istván54621 (válaszként erre: 71. - Kristo_f)
2013. febr. 17. 11:44
Pontos születési idő kellene.
2013. febr. 16. 20:38

Már úgy hajnali 1 óra lehetett, épp szünet volt a mérkőzésben, idösapám meg elkezdi kattintgatni a távbizgentyűt, hogy ugye hol-mi van.


Kapcsol ide, kapcsol oda, hopp, ezoterikus műsor, betelefonálós, tudod melyik, Te biztos nem nyersz, csak a vonal másik végén kaszál valaki kb. 600.- forintot percenként.


Épp ott tartott az asztrológus(nak mondott), 60-65 év körüli nőszemély, hogy a betelefonáló 80 éves Magdi néni magánéleti dolgait elemezte bőszen, hogyaszonyga idén jön a nagy változás (gondolom csökken a nyugdíj vagy felfedez egy új hentest, mi más lehet ebben a korban), meghogy költözést lát (körfolyosós szuterénből nyuggerotthonba valószínűleg), DE még az is benne van a pakliban, hogy fellángol egy új szerelem.


Na, itt esett ki fater kezéből a realitás meg a Kékfrankos, "a k***a anyját, add ide a mobilomat kis Viku!!!!"-ordította dühödten, én meg levettem a frigó tetejéről és a kezébe nyomtam. Kérdeztem, mit csinál, mondta, hogy ő most ide betelefonál és rendet tesz, mert mekkora egy genya dolog így lerántani öreg, beteg, tudatlan embereket és a szemükbe hazudni, hát majd ő, mint önjelölt ombuccmann és Igazság Bajnoka, majd ő rendet tesz itt a rohadt életbe!


Próbáltam rávilágítani a dolog anyagi hátterére, hogy hát percdíjak meg minden, de nagyon idegállapotba' volt és betelefonált. Hosszasan jelzett foglaltat a szerkezet majd kicsörgött és Fater benne volt a tévében, mármint hangilag mindenképp.


-Haló!


-Haló, üdvözlöm, miben segíthetek az úrnak?


-Haló! Na idefigyeljen maga piócás asszony, maga kókler, sarlatán! Adja vissza mindenkinek a pénzét, mert ez, amit maguk művelnek, hogy ráteszik a kezüket a képernyőre meg b***meg műtenek meg össze vissza hazudoznak, ezzel nekünk, tisztességes embereknek, a f***unk televan! Mégis minek néznek minket?


-Drága Uram, a Mars most lépett a skorpióba, ezáltal harcias, ingerlékeny lehet...


-Dugja fel magának a skorpióját meg a mittudomén micsodáját, egész egyszerűen ez vérlázító! Maguk csak hablatyolnak baromságokat, hogy egészség meg jön a pénz meg az energia, mi meg közben nem bírjuk befizetni a sárga csekkeket, maguk meg ott szépen, békésen üldögélnek a fűtött stúdióban és ellopják az emberek pénzét! Ha olyan k***a jó boszorkány, tessék, mondja meg, milyen kocsim van???!!!


-Drága uram, egyrészt nem is tudom mikor született, mi a neve, miért nem ad egy esélyt hogy...


-Nincs itt semmilyen esély! A látnokok mindent látnak nem?! Mondja meg milyen autóm van, aztán beszélgethetünk tovább!


-De ez nem így megy, ha tudnám a születési idejét, akkor sem tudnám, milyen autója van hiszen azt nem mutatja a radix horoszkóp, de kérdezhet egészségről, párkapcsolatról...


-Na tessék! Erről pofázok! Van egy általános sémájuk, aztán azt ráhúzzák mindenkire! Össze vissza ködösítenek, hogy "hát igen, úgy látom gondok vannak a házasságában" "dehát nem is vagyok házas" ja igen, akkor a munkahelyén!" Hát b***meg, ilyet én is tudok! Ránézek magára és simán kielemzem!!!!


-Tessék uram, elemezzen ki!


-Maga 62 éves, 25 évig volt rajz tanár a Fő utcai általános iskolában, van 3 gyereke, egyik nagyobb köcsög, mint a másik, a férjét 30 éve csalja, hála a jó Istennek a férje is csalja magát, akinek egy 1980-as Ford Fiestája van és kedvenc csapata a Ferencváros.


Hát öcsém, én csak leszakadt pofával néztem az öregre, a tévében a nőnek a feje hasonlóan eltorzult geometriai formát vett fel és vagy 30 másodpercig köpni nyelni nem tudott, majd sokkos állapotban csak ennyit kérdezett:


-Maga...maga tisztánlátó?


-NEM TE KIÉGETT BOSZORKÁNY, ÉN A FÉRJED AUTÓSZERELŐJE VAGYOK BA***MEG!!!!!!!

72. 9f98008a3b (válaszként erre: 70. - István54621)
2013. febr. 16. 20:25
Mikor lesz kész?
71. kristo_f (válaszként erre: 70. - István54621)
2013. febr. 16. 18:19
1947.04.24. Budapest
70. istván54621 (válaszként erre: 66. - Kristo_f)
2013. febr. 16. 17:19

Szeretem azokat az embereket, akik kételkednek,én is ilyen vagyok.Nem a kommentjeid alapján mondanék valamit,azt bárki tud.Add meg a születési

időt és hejet,és megcsinállom a jellemrajzod,itt a nyilvánosban.

2013. febr. 16. 16:16
Én leginkább semmilyen jósnak nem hiszek.
68. Kyra.Eleison (válaszként erre: 63. - István54621)
2013. febr. 16. 15:53
én is pontosan így gondolom. Az olyan jós, aki csak a jövőre mond valamit, az számora teljességgel hihetetlen. és én is foglalkozom ezotériával, kártyával, de mindig hozzáteszem, hogy csak iránymutatás, és nem szentírás, amit mondok.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook