Ti hányszor mostok vasaltok, egy hét alatt? (beszélgetés)
Ezen a héten eddig 8 adagot mostam ki,vasalni is vasaltam egy csomót,sosincs vége:(
Holnap a vasalás folytatódik,a mosás talán két napig szünetel.
Mosómasa semmi hozzám képest:)Vasalni is szoktam,ha már hegyben áll:)
Mosni csak a hétvégén szoktam.
Vasalni, ha lehet nem, csak ha nagyon muszály.
én nem vasalok:-))egy másik fórumon sztájkbizottságot alakítottunk...le a vasalással!...:-))
4-szer mosok és 2szer vasalok
szinte minden nap mosok vasalni hetente2-3szor ez attol füg
Mi 4en vagyunk, naponta mosok, ha egy nap kimarad, megduplázza magát, akár három adag is meglesz. Vasalás ha muszály.
mosás min. 3-szor, vasalás max. 1-szer egy héten
Mosás van, hogy háromszor, vasalás ritkán, havi 1-2-szer
vasalni nem vasalok, inkább rendesen kiterítek és nem gyűrött
mosni minden nap kell, főleg ha valameik gyerek este bepisil :S
mosni van, hogy naponta többször is - szennyes mennyiség függvénye... vasalás heti kétszer, de már ez is olyan soknak tűnik :-(
a mosógép minden nap megy, vasalni ha csak nagyon muszály.
A mosógép hetente többször is megy. Főleg nyáron nem szeretem párom munkáspólóit tovább szagosítani.
A vasaló.... az nálam inkább csak porosodik. Ha nagyon-nagyon-nagyon és még annál is jobban kell, na akkor vasalok. Félévente egyszer.
Teljesen változó. Szerintem ezt nem lehet beszabályozni: akkor mosok és vasalok amikor kell.
Amikor szükség van rá. Pillanatnyilag ketten élünk a férjemmel, úgyhogy nem vészes. A mosógép többször megy egy héten, a vasalásról nem nyilatkozom...
Mosni 8-12 adag között kell hetente, vasalni viszont szigorúan csak a gyerekem ruháit szoktam.
Mi az hogy vasaló???
Na jó, talán 2x-3x az aznapi blúzomat.
napi ketszer mosok es minden nap vasalok
heti 2-3 alkalommal megy a mosógép és én röktön vasalok,mert utálom tárolni a vasalni valót.
A mosógép nálunk szinte állandóan megy,de a vasalásról inkább nem nyilatkoznék!
Mosás kb. 2 naponta, vasalás: csak ha épp kedvem van vagy kell az a ruhadarab.
úgy érzem folyamatosan mosok,de a száraz ruha valahogy nem akar egyedül a helyére kerülni...bevallom többnyire felvétel előtt vasalom amit kell...örülök ha elrakom
Most csak mosok,ittbent teregetek hogy friss párás levegő legyen.Majd ősszel meg elvasalok! hihi:)
Két naponta mosok, vasalni csak a legszükségesebbeket.
Ez furcsa,én télen érzem úgy hogy többet kell,mert hamarabb tellik a szennyestartó a sok pulcsival,meg mindennel.Ilyenkor a kis trikók,pólókkal sokkal lassabban.
Sokszor bugyiban vannak egész nap.
Nyáron mindíg sokkal többet kell mosnom vasalnom.
Szinte mindennap.
Napi 2-3 adag mosás (nagy a gépünk)
s kb napi 2-3 óra vasalás is.
További ajánlott fórumok: