Tetoválások, tanácsok. (beszélgetés)
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben a tetoválásommal.
Hétfőn voltam, a bordámra ment egy idézet, nem hámlik annyira, egy nagyon picit hámlik, de azt sem nevezném annak, nem folyik belőle semmi, ez normális? Bocsi a hülye kérdésért :) Meg annyi, h bepanthennel kenegethetem tovább, vagy valami mással is kéne?
3-4 hét, ha lehámlott nem sebes, nem varas sehol sem akkor még picit jó várni, mert ott vékonyabb érzékenyebb szárazabb lehet a bőr, könnyebben megsérül.
Nehogy elfertőződjön, vagy irritálja a borotva, esetleg kikapjon a festékből.
Ezt sosem értem, hogy ha elkészíti neked, akkor a pontos kezelést, gyógyulási folyamatot nem tudja elmondani, vagy nem szeretnéd megkérdezni tőle?
Az első 2-3 nap a kritikus, akkor nagyon oda kell figyelni, hogy jól legyen lekezelve, mert csak úgy marad szép a minta.
2-3 hét a gyógyulási idő addig kenni kell, mindig vékonyan, naponta többször.
Úszni, szolizni, kádfürdőzni, strandolni, napozni, szolizni, szaunázni szigorúan tilos!
Edzés sem tesz jót a bőrnek, a kiszáradt sebes bőrnek sem az izzadás, sem a dörzsölés nem tesz jót, valamint a sok mozgás sem.
Ha teljesen lehámlott, már nem sebes, nem varas és nem szárad ki a bőr, akkor lehet vele fürödni, úszni, edzeni-de a napfénytől szolitól egy hónapig ajánlatos védeni-mert vékonyabb érzékenyebb a bőr még.Később is ajánlatos magas faktorszámú naptejjel kenni-hogy ne fakuljon ki.
2-3 hét múlva a tetoválónak rá kellene néznie, hogyan gyógyultál le-de én remélem őt is megkérdezted ezekről és valóban szakember készítette el a tetkódat.
Ha még ennyit sem tudod hozzátenni én nem mennék hozzá és nem ajánlanám másnak sem-mert neki ez kötelessége lenne elmondani.
A naplómban a helyes kezelési leírás megtalálható.
Szia!
A szemöldök ilyen terület, általában kopik.
A tenyér talp bőrre, vagy a kézfej lábfej oldalsó része és az ujjak is ilyen részek, ott még rendes tetováló géppel festékkel sem marad meg a tetoválás.
Az utókezelésre tudsz odafigyelni, ne érje víz, ne menjen bele kozmetikum-arckrém, sampon, alapozó stb. amíg friss a szemöldök tetkó és napfény(szoli) se érje, 2-3 hétig valamint kenni kell, hogy ne száradjon ki a bőr-így a gyógyulás alatt is több festék benne marad, tartósabb lesz.
Persze az sem hátrány, ha jó a smink tetováló+gépe+festékei.
Rendes tetováló gép erősebb, és a rendes tetováló festékek tartósak-ezt gondold át, be mered-e vállalni.Régebben készítettünk mi is szemöldök tetoválást rendes géppel festékkel, de csak úgy, ha előtte berajzolt a kozmetikus a szemöldököt, és a tetoválónk nagyon tapasztalt biztos kezű volt.
sziasztok
segítséget szeretnék kérni hogy körülbelül mennyi ideig kenegessem a tetoválásomat?
mennyi ideig ne áztassam(strand kerülés)?
és az edzés?
mert nekem a srác olyat mondott hogy nem szabad még meg erőltetni..
Igaz rég járt itt valaki de hátha...
Többször volt szemöldök tetoválásom és nagyon hamar kifakul mi lehet az oka?Állítólag 3 évig bírnia kéne,na nekem 1 évig se tart ki.Nem kis pénzbe kerül megint elötte állok :(Gondoltam arra hogy igazi tetoválással kéne csináltatnom nem kozmetikaival,vajon megcsinálják?
Így látatlanban nem lehet megmondani, mi lehet.
A bepanthentől lehetnek pattanásszerű dolgok, mert nagyon zsíros a krém.
El fog halványodni a fehér és sárgul is-ez a tapasztalat-hiába a legjobb minőségű festék tű gép és tetováló technika.
A bőr alapszíne miatt is halványabb lesz, mert a festék a bőr középső rétegébe kerül, a barnaságot okozó bőr pigmentek fölötte vannak.
Szia!
Teljesen lebeszélnélek ettől.A fehér festéket csak pici részeken fények érzékeltetésére használják!
Egyrészt nehéz bevinni a bőrbe másrészt idővel megfakulhat sárgulhat is-és a bőr alapszíne eleve sötétebb nem érvényesül benne egy világosabb festék.
Ha olyan a minta ami fehér dolgot ábrázol, virág, ló stb.
Akkor azt vagy fekete-fehér ben oldja meg a tetováló-szürke árnyalatokkal vagy színesben -ott valami világos színnel el lehet érni, hogy fehér jellege, hatása megmaradjon.
Köszi szépen!
Még egy kérdés... Az igaz, hogy fél-1 év múlva eltűnik a bőrből?
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Most szeretnék fehér tetoválást csináltatni. Mennyiben más mint a fekete, vagy a színes?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás?
- Tolerálják a tetoválásokat a munkahelyeken?