Tetoválások, tanácsok. (beszélgetés)
Nekem azt mondták (a nyáron csináltattam egy farkastappancsot a bal lapockámra, jó nagy lett :D ) hogy 3-4 napig kell 3-4 óránként átfóliázni, meg letusolni azt a bőrrészt, meg clarasept fertőtlenítős szappannal lemosni. Ja, és dörzsölni nem szabad, csak papírtörlővel felitatni róla a vizet, bekenni bepantennel, aztán újra fóliázni. Ha letelik a 3-4 nap, utána már nem kell fóliázni, de 3-4 óránként ugyanúgy lemosni, bekenni.
Nekem is folyt belőle a felesleges festék, érdekesen nézett ki :D Pláne amikor már hámlani kezdett és viszketett, mint a vesztés :D:D de ki lehet bírni, hogy nem vakarhatod meg :)
Én bepanthennel kentem,nekem az egyik lábszáramon van térdtől bokáig :)
Nyáron csináltattam,2 napig fóliáztam,és én simán fürödtem vele (akkor levettem a fóliát).Nem lett vele semmi gond,a színe is szép maradt.
Kábé két hétig gyógyult, Betadine kenőccsel kentem ha jól emlékszem. Nappal fóliát tettem rá az első pár napban, amúgy meg takartam, mert a legmelegebb nyáron csináltattam és nem süthette nap.
Zuhany oké, nekem le volt fóliázva addig az a rész, így nem érte víz.
Amúgy nagyon viszketett, ha lehet, ne vakard(legalább is körömmel).
Az enyém szépen begyógyult, már öt éve semmi gondom vele.
Nekem nagyobb van annál a derekamon. Naplómba feltettem a frissen készült képet.
Derekat kenni is nehezebb, mert nem látom, nagy tükröm meg nincs. :)
Nekem picit tetováltak (kb 6x6 cm) és sebes se volt...Én kenegettem bepan..tennel :D De simán fürödtem vele meg minden. Semmi gond nem volt vele...
Pedig már 6éves (jézus...a felismerés) :D
Sziasztok!
Tudtok nekem Bp-n szalont ajánlani, ahol szépen dolgoznak? Már néztem egy két helyet, de ha lehet olyan helyre mennék, ahol másik jó tapasztalatokat szereztek:)Szeretnék egy tetoválást a csípőmre. előre is köszönöm:)
Szia.
Lassan ez abba fog maradni.
Lejön a nem kívánatos réteg.
Ne kenj rá túl sokat a kenőcsből.
Gondolom húzódni már nem húzódik.
Sziasztok nekem egy kérdésem lenne 2 hete csináltattam egy tetoválást a bal vádlimra , semmi bajom nincs vele hámlik róla a bőr ezzel sincs bajom mert mondták hogy fog majd hámlani, de ez meddig fog tartani?
Kenem Bepanthennel.
Pamela Anderson is Stúdióban kapott fertőző májgyulladást!
Az a saját hülyesége volt,mert a férje után tetováltatott tű és eszköz csere nélkül!!
De én mint tetováló EZT NEM engedném meg!
Egyetértek Ében hozzászólásával!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás?
- Tolerálják a tetoválásokat a munkahelyeken?