Teszt kérdések, mit gondoltok? (beszélgetés)
Szerintem nem nálunk van a hiba.
Panna,Panna... Nem lesz ennek jó vége!!:)
most erre mit mondjak? :DD
Szerintem ezt a kérdést meg lehetne oldani az ovulációs és terhességi tesztekhez hasonlatos pisilős tesztekkel. Minden tevékenységre lenne külön teszt, a nagymosáshoz szürke, a meszeléshez fehér, a mosogatáshoz olyan piszkos víz színű stb. Ha két csíkos lett: megfelelően aktív voltál, hátra dőlhetsz, immár nincs semmi dolgod. Azonban ha egy csíkos, az azt mutatja, hogy ideje aktivizálni magad.
Egyébként sem értem,hogy hogy lehet 'elfeledkezni' a nagymosásról például???!!!
Aki lusta,és/vagy nem szereti a házimunkát,az egy 'negatív' teszteredménytől sem lesz a 'háziasszonyok gyöngye'!!
:DD
igen, el is mentem zuhanyozni, hogy eleget tegyek a kötelességeimnek--->irány a bolt,mert szar háziasszony leszek, ha ma nem főzök!Azt meg nem akarom. :)
most jöttem vissza a hegesztésből, de látom mindenki elment meszelni? hát a lelkiismeret ugye... :-D
Mit tesz, ha vendegeirol kiderul, hogy muzulmanok, es On
serteshust keszitett ?
a.) Megeskuszom Allahra, hogy ez birkapacal
:DD ez is jóóó
bocs a helyesírásért, másoltam!
c.) Imakonyvet olvasok, mert rajtam csak az segit (3p)
:-D
Figyi, ha azzal etet a szerelmed, hogy az asszony (a neje) lusta, ... meg elhanyagolja magát ... és hasonlók, nem kell ám mindent elhinni! ;))
... hát dolgozz valamit... ne hagyd szegény férjedre az egész mindenséget! ;)
Atyaég, micsoda magasröptű fórum... Egy helyesírási szótár (vagy teszt :D) nem ártana, mert a felét sem lehet kibogarászni, hogy mit akar a topikindító...
Most akkor azzal van baj, hogy vannak ilyen tesztek? Vagy azzal, hogy van, aki nem mos, főz, meszel? :D
egyébként pont az ilyen hozzáállás rontja el a pasikat, mert ha jön a gyerek akkor az asszonyka csak néz hogy nem csinál semmit a férj. persze hogy nem, mert megszokta hogy kiszolgálják, aztán pasi is néz mint a moziban hogy nem ez volt eddig, a nő panaszkodik hogy milyen fáradt és nem segítenek neki, ha nincs rászoktatva hogy segítsen a házimunkában akkor nagy szívás a gyerek születésekor legkésőbb
akkor ez érthető ha nincs férfi,de a gépbe is be kell tenni a ruhákat és ha feleség nem hajlando rá akkor hiába a gép...
és te most mit csinálsz? szárad a mész és addig netezel?
jé nálam a ti válaszotok csupa piros
Még mindig nem állt össze a kép, Ina, bocs, de nem tudom, mit akarsz? :) (sötét vagyok ehhez)
meszelés--ezer éve nem meszelünk, mi festetünk
nagymosás--gép megcsinálja, azért van.
takarítás, főzés, bevásárlás, fűnyírás, egyebek, mindent én csinálok, mivel nincs férfi a háznál! ( lehet jobb is) :)
csak sajnos van olyan asszony aki lusta,és akkor mi marad hátra ha 2 felnőtt van az hogy ha a felesége lusta így akkor a férjre marad az egész dolog pl ha még egész nap dolgozik,asszonyka meg csak otthon ül.
másold be Word-be amit írtál, az egész pirossal lesz aláhúzva :-D
Nálam válóok, ha nem meszel a párom.
meszelésről meg annyit a párom szobafestő, szülés előtt egy hónappal nekiállt kifestette a szobát egy nap alatt végzett. én egy hétig csinálnám mert béna vagyok hozzá :)
nem,csak talán ki derülne menyire lusta mivel úgy e ott pontozás szokott lenni némelyik tesztnél.
he? asszonynak a konyhában a helye? na ne!ahol két felnőtt ember él, nehogy már csak az egyik végezzen házimunkát! milyen nagymosás? be kell pakolni az automatába, belerakni a mosóport, megnyomni a gombot és ha végzett kiteregetni, hát ez tényleg rohadt megerőltető "szegény férfiaknak" :PP
amúgy meg nem kötelező válaszolni a fórumra :D
További ajánlott fórumok: