Testkontroll vki esetleg? (beszélgetés)
Na én meg kitaláltam, mivel a gyomorfájás már teljesen kikészít,hogy 0,1%-os joghurt lesz a reggeli, a többi meg úgy, mint eddig. Mindig fáj a pocim egy fél órát, míg átzakatol a gyümi benne, de feladni meg nem akarom :)Szerintem én tartom a súlyom, mivel befigyelt egy pizza meg egy hambi a héten :S
De ma megint vasszigor, holnap is, egészen 65 kilóig... Akkor lenne 16 kiló a minusz, szal hajtok...
sziasztok!
ki hogy halad? én plusz 1 kilónál tartok:-((( hétvégén mértem magam, azóta elhatároztam, hogy beszigorítok, persze azóta is csak eszem és eszem...
na mindegy, majd csak beáll megint!
Viszont tegnap megsütöttem életem első káposztás pogiját, persze TK-sítva:-)hogy lelkiismeret furdalás nélkül ehessem. iszonyú jó lett, ettem is:-)) a család is szerencsére:-)
kiscsillag, szia:-) szabad enni, ha nem tudod szétválasztani, csak nem fogysz tőle:-)))
szerintem ha elég szigorúan csinálod, akkor összejöhet a 9 kiló 2 hónap alatt! Hajrá:-))
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és épp jelenleg 165 cm/64kg.2 év alatt fogytam 21 kg-t sporttal,kevesebb kajával, de még 9 kg-t szeretnék fogyni amit úgy érzek, hogy már nagyon nehéz...ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálkozok ezzel az életmóddal/diétával.Az írásaitok alapján csak jót hallottam erről, úgyhogy remélhetőleg nálam is beválik :) Szerintetek 2 hónap alatt sikerülhet az a 9kg?Illetve, hogy pl. mikor az iskolába a menzán mondjuk rizsfelfújt van csokiöntettel vagy ilyen hasonló ételek, amit nem tudok szétválasztani, akkor azért szabad enni.nem? :)
Előre is köszönöm
Sziasztok!
CiNyi, gratulálok!! De jó, hogy beindult végre! Vissza tért a lelkesedésed látom:-)))
Mozgás nekem mostanában kezdődött, heti 2 alkalom általában torna, alakformáló vagy step, vagy hasonló. A múltkor rékáztam itthon, hát majd beledöglöttem, de megcsináltam:-)) Nekem is nehéz rávenni magam, főleg, ha sok nap marad ki!
Persze :)))
Délig gyümi van. Általában reggel eszem 2-3 féle gyümit, 1-1 szemet, majd max10-kor még egy valami gyümit.
A szénhidrát szénhidráttal, fehérje fehérjével tartva van általában :)
De pl simán eszem sajtot szalámival, vagy túrót szalámiba göngyölve zöldségekkel.
A hétvégi pöri rántotthusi is ugyanúgy megy, csak köret nélkül,párolt zöldségekkel.
Pl ma húslevest ettem husival, zöldséggel, meg töltött pipinek a húsát savanyú ubival. Tegnap húslevest ettem zöldséggel tésztával, ebédre meg a töltött pipi töltelékét sült krumplival, ubisalival. Szóval mindent eszem, csak próbálom tartani :)
Vajas zöldséges teljes kiőrlésű kenyér is megy, vagy virsli zöldségekkel, néha májkrémes teljes kiőrlésű kenyér sok paradicsommal.
Ha tésztaféle a kaja, a levesbe nem eszek husit, ha husi a második, a levesbe nem megy a tészta. Szóval ügyeskedem :)
Hurka kolbit sütöttünk, és én a krumplit ettem alóla savanyúval, nagyon fini volt :)
Ohh nagyon ügyes vagy! Gratulálok :)
Megkérdezhetem, hogy milyen ételeket eszel és hányszor egy nap?
Ti mit tornáztok?
Sziasztok!
Nekem mennek lefele lassan, megvan a 15. kiló is, bár így már két hónapja most indult csak meg. De lassan minden reggel fáj a pocim, amíg a gyümi meg nem nyugszik :((((
jaj, én hallottam róla, de elég fájdalmasnak vélem. meg csúnya nyomot hagy, ahogy tulajdonképp megszívja a bőrt.
Azért nem akarom a kedvedet elvenni, mert a hatásáról pozitív visszajelzéseket hallottam. Barátnőm járt, neki bejött narancsbőrre is meg fogyásra is.
Ohh evvel nem vagy egyedül :( Mióta megkezdődött a suli annyit eszek :( Komolyan megnyugtat! Kiülök a konyhába és eszegetek :S csak nehogy vissza hízzak!!! :(
Most a köpölyözést néztem ki, olyan mint a vákum szilikonos és otthon lehet csinálgatni magadnak. Ti ismeritek ezt?
húú, csajok, rajtam már megint olyan éhség van, azt sem tudom hogy tereljem ela gondolataimat. Erre mit csinálok, beténfergek egy pékségbe:-))) vettem hatmagos kenyeret, mentségemre legyen szólva:-))))
ki hogy van?
Beszt, beindul az, csak legyél kitartó és szigorú önmagadhoz az elején! Aztán átáll a fejed és már megy magától minden:-)) Én már ösztönösen szedem ki a húst a gulyáslevesből:-))))
lemegy az is hamar:-) kitartás!!
valahogy nekem szétesett, de lehet sok volt bele a tojássárga, mert én kevesebb kölesből csináltam. Kitapasztalom:-)
Gratulálok! Én meg csak irigykedem :) Nekem még 20 kg van hátra :O
A kölesfasírtba én nem tettem zsemlemorzsát, szépen összeállt, de szerintem nem gáz, nyugodtan mehet bele. :)
Sziasztok!
Képzeljétek, hétvégén anyóséknál voltunk, én mindig ott mérem magam, ééééés... 58,5!!! 60 volt a célsúly! Hihetetlen, soha nem voltam még ennyi, 59 volt eddiga csúcs, az is tk-val és rendeget tornával. Úgy örültem neki!!
ami a legjobb, hogy vérszemet kaptam, mert az igazi álomsúly az 55, igaz a párom azt mondta, szerinte már nem kéne.. de ha akarom, csináljam. Szóval most indul a heti 2 torna, erősítés, kardió, aztán meglátjuk! Ha nem megy, sem baj, ez más siker:-)))
voltunk vásárolni, és vettem szűk szárú farmert, és egész jól áll:-)) tök fura:-))
Ennek örömére nem is tudom mi legyen ma az ebéd! Ki mit eszik ma? Ötletek?
Yelina, megcsináltam végre a kölesfasírtot, nagyon sikeres lett, de nekem kellet bele egy kis zsemlemorzsa, hogy összeálljon. Az nem gáz bele, ugye?
Sajnos ezzel a legtöbben így vagyunk. Mert a kaja jóóóóó:)
Amúgy én egy grammot sem fogytam az elmúlt 2 és fél hét alatt:( Persze ebből csak 2 hétig csináltam rendesen, a hétvégeken rosszalkodtam.
Köszönöm a választ! :)
Nahát én meg ha ideges vagyok vagy rossz kedvem van akkor az evés az ami "vigasztal" most ebbe a periódusba vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- A fogyás testkontrollal
- Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni?
- Próbálta valaki a testkontroll diétát? Tartós fogyás elérhető vele?
- Van valakinek első naptól írt fogyinaplója a testkontroll, vagy a 90 napossal kapcsolatban?