Terhességi magas vérnyomás (beszélgetés)
Sziasztok!
Boccs, a párom nevével léptem be ide véletlenül!!
Sziasztok!!
Csatlakozhatok ehhez a fórumhoz??Lenne egy-két kérdésem hozzátok, ha lehet persze!!Már van egy 2 éves kisfiam !Na, most a gond az, hogy nekem a terhesség alatt lett magas a vérnyomásom, ami előtte mindig jó volt!!120/80 volt!30. héten be is fektettek a kórházba a kisfiam így 6 héttel előbb is született meg császárral, mert toxémiás lettem, sok volt a fehérje a vizeletemben!Na, most az lenne a kérdésem, hogy most is szedek gyógyszert a vérnyomásra, de most tervezeünk kistesót, akkor megint a dopegytet kapom, vagy valami mást??Mennyivel előbb irják fel ,vagy mennyivel előbb kell elkezdeni szedni??Majd most tervezem , hogy megyek nőgyógyászhoz, de kiváncsian várom, hogy ez, hogy is van!!Köszönöm a válaszokat előre is.Anita
Én se vagyok nagy gyógyszerszedő de megértettem hogy ezt most a baba miatt kell,hogy neki ne legyen baja!
Én is Dopegytet szedtem...
Dinus 149.hsz hez reagálva semmi gond :)
Régen én is ugyanígy voltam. Akkor be se szedtem a gyógyszert amit adtak.
Most azért nem veszem ennyire félvállról.
Sziasztok!
Kesey akkor ügyeskedj azzal a tortával :D
A vérnyomásra a nögyógyász nekem is dopegytet,cordaflexet meg betalocot irt fel. Aztán mivel kardiológushoz kellett mennem az teljesen kiakadt a betalocon hogy azt kismamáknak nem lehet, a cordaflexnek meg hosszú távon nincs hatása. Ezért maradt csak a dopegyt 3x2 naponta.
4dén mi a 18.héten voltunk. Hát mit ne mondjak ráértem volna még vele :D
Szia!
Egyáltalán nem indiszkrét a kérdés. :)
Mivel Zalaegerszegen lakunk 3 lehetséges verzió jöhet szóba. Nagykanizsa, Szombathely, vagy itt helyben. Kanizsán van 2 doktornő, Szombathelyen a Dolce Vita, Itt Zegen meg az egyik a szülészet főorvosa, a másik meg egy radiológus. Még a főorvos urat szeretném felhívni mielőtt döntünk, de erős a gyanúm, hogy őt fogjuk választani.
Ettől függetlenül szívesen fogadok bármilyen javaslatot.
Nyuszogó! Utólagos engedelmeddel lenyúltam egy hozzászólásodat a naplómba, amit a dokik által használt kódokról írtál. Bocsi a plágiumért. :)
Nekünk is hasonló!Csak nem a Genesisben voltatok???
Én is mindenkinek ajánlom:))
..,most még tudsz aludni.hi..hi.:-))Használd ki!!
Lehet egy indiszkrét kérdésem?
Melyik uh rendelőbe tervezed a babamozit?
Csak azért, mert én tudok egy nagyot jót ajánlani,persze nem szeretnék tolakodó lenni,de Nekem nagyon bejött.Több,mint 1 órát bent voltam(tunk),és marha rendes volt a hölgy aki csinálta.Abszolut nyugodt, nem sietett,kérdezhettem mindent,nem volt futószalag,sőt amikor elbújt itatott velem colát,etetett velem csokit..,szóval ráérősen ment minden.Felejthetetlen élmény volt!:-))
Szió!Én is Cordaflexet szedtem, de Én napi 3x2 szemet,plusz még Dopegytet is abból is 3x2-t,de nekem jóval magasabb volt a vérnyomásom.170-180Hgmm,és ennyi gyógyszer napi szedése mellett se ment le 150Hgmm alá.
Egyébként milyen vérnyomásmérőd van otthon? csak azért kérdem, mert az automata sokszor magasabbat mér.Jobb a higanyos.
Hát igen..,legalább Ő,meg aztán az ötletet is megadta...,mivel az első szülinapi tortát úgyis az édesanyának kell készíteni,ezért a gyümölcsösre gondoltam.
Igaz, hogy még sosem csináltam, de állítólag azt nem lehet elrontani.
Hát nem édes kölyök?:-)))
Én annyira megkönnyebbültem, hogy el sem tudom mondani. :D
Várom már a keddet! De hétfőn te sem fogsz unatkozni:)
Jól döntöttél! Most már tuti, hogy minden rendben lesz. :)
Jó mozizást keddre. Én hétfőn megyek. :)
További ajánlott fórumok:
- Szedett valaki a terhesség alatt Dopegyt-et magas vérnyomásra?
- Milyen érték alapozza meg a terhességi magas vérnyomást?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?
- Hogyan kezelték/kezelik terhesség alatt a magas vérnyomást?
- Magas vérnyomás a Terhesség alatt!!!
- Magas vérnyomás - terhesség