Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt? (beszélgetés)
Beszéltem már ilyen egyénnel én is. Nagyon ritkán, de előfordul.
Egy terhességnek vannak más jelei is, amikre érdemes odafigyelni, mégha meg is jön rendesen.
Igen, ezt én is tudom,hogy végülis ez egy nagyon korai vetélés amit sokan észre sem vesznek, mert ugye ilyenkor még mikroszkópikus méretű sejtről van szó.Legalábbis engem a védőnőm aki szülésznő is egyben így tájékoztatott.Velem most ez az eset fordult elő.Sajnos:(De ő azt monja,hogy nem kell elkeseredni!!!Ez biztosan így is van!
A terhesség alatti menzszről még mindíg nem világos nekem, hogy hogyan lehet vérzés és terhesség egyben, úgy ,hogy az a magzatra nincs hatással.Erről mondjatok valamit.szerencsére ez most ilyen formában engem nem érint, csak eszembe jutott mikor megjött az a bizonyos "más" menzeszem.
Az unokahugomnak 6 hónapig meg volt!
A barátnőmnek 4 hónapig,a barátnőm észre sem vette,hogy terhes,.
Nem tartotta volna meg,de már késő volt!
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?