Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Terhes vagyok és sajnos a dohányzásról még nem tudtam leszokni. A Nikoretta rágógumit lehet alkalmazni? fórum

Terhes vagyok és sajnos a dohányzásról még nem tudtam leszokni. A Nikoretta rágógumit lehet alkalmazni? (tudásbázis)

1 2 3 4
2012. júl. 3. 08:29

Rágógumit, tapaszt használni terhesen nem lehet.

Biztosan, sokan meg fognak szólni, hogy terhesen dohányzol. Amikor anyukám terhes volt (85-ben), az orvos azt mondta, napi öt szál megengedett...Mert rosszabb a stressz, mint az az 5 szál...

4. Sylvia81 (válaszként erre: 3. - Katika23)
2012. júl. 3. 08:28
A kismamának jó lenne, de a kicsinél problémát okozhat a hirtelen nikotin-elvonás...
3. katika23 (válaszként erre: 1. - Töffel)
2012. júl. 3. 08:27
Esetleg elektromos cigi???
2. b74f6e5cdd (válaszként erre: 1. - Töffel)
2012. júl. 3. 08:24

Szia!

Nem és mostmár csak is csökkenteni próbáld és napi 10 szálnál többet ne engedj magadnak azon belül próbálj maradni.

Ha most teszed le már az is károsít stb..szóval maximum úgy próbáld meg naponta 1 szállal mindig kevesebbet szívsz, de 10 szálnál sose többet mert nem kap a babád levegőt odabent.

2012. júl. 3. 08:21
19.hetes terhes vagyok de sajnos a dohanyzasrol meg nem tudtam leszokni.a nikoretta ragogumit lehet alkalmazni?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook