Terápia - HBO (beszélgetés)
Hát nem tudom én a masodik évad felénél egyszerűen abbahagytam.Pedig a 3.evadot is barmikor megnézhetném HBOgo-n
Lehet erőt veszek magamon és kivégzem.
Megnéztem mind a 2 évadot.
A 2. jóval izgalmasabb, mint az első. Ott már bonyolódnak a történet szálai, a kapcsolatok.
Összességében nem rossz, ha eltekintünk néhány színész "alakításától".
Nem tetszik a magyar változat.
Túl vagyok az első évadon, és most az amerikai 4. részen.
A magyar színészek valahogy nem játszanak olyan jól, mint az amerikaiak. Nem tudják olyan jól átadni a karaktert. Sokkal izgalmasabb a sorozat így.
Három évad van meg belőle. Most végignézem ezeket, és majd csak utána térek vissza a magyar 2. évadra.
A pasi aki a főszereplő azt hittem szerényebb.Most a 18.résznél járok elég izgalmas.
Nem tudtam honnan ismerős a kiscsaj Zsófi de a Barátokba volt a hajléktalan lány.
Utánanéztem, és a téma megfogott. A vélemények is nagyon pozitívak a sorozatról.
Hozzá fogok látni, mihelyst befejezem a Kemény motorosok-at.
Megtaláltam az eredeti, amerikai sorozatot is. Azt írják, hogy a magyar sorozatban szinte ugyan azokat a karaktereket használják, ugyan azokkal az esetekkel, problémákkal.
Érdekes lesz összehasonlítani.
Valaki nézi a Terápia című magyar sorozatot?
Én most elkezdtem rettentően untam az elején de mivel elég jó kritikaja volt így folytattam.És tényleg elgondolkodtató a részek bonyodalma egymás után.A héten kivégzem ezt a 2 évadot és hamarosan megjelenik a 3.évad is.
További ajánlott fórumok:
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Drakula terápia
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Ayres terápia - Okosító torna?
- Bátorság próbája, avagy Hellinger terápiáról másodszor…
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?