Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani? (beszélgetés)
Tudod, ez mindig utólag derül ki.
AMúgy levelezésből én még nem következtetnék semmire. Csakis élőben muitatkozik meg valakinek az igazi személyisége
Na igen, de az adott kapcsolatban nem tudom még, hogy mi milyen következménnyel járhat.
Leveleztünk egy csomót és olyanokat is írt, hogy tisztára lángolt az arcom, de jól is esett.:) Szóval nem tudom mi lenne a jó.
A szexhez (jobb esetben) 2 ember kell. Mi alapján gondol engem BÁRMINEK egy pasi, ha ő is megette? Ha ezalapján negatív véleményt alkot, akkor jobb is, hogy nem kerülünk közelebbi kapcsolatba, mert nyilvánvalóan begyöpösödött és kettős mércével mér. Egy valódi párkapcsolat pedig nem árt, ha egyenlőségen alapú.
A titokzatosság, a "becserkészés", vadászat öröme, stb. pont azok a dolgok, amik inkább a rövidebb távú kapcsolatokban lehetnek fontosak. Mégis mi titokzatosság van / lehet egy több évtizedes kapcsolatnak? Feltételezed, hogy majd 5-10-20-30 év múlva azért fog téged jobban értékelni gyerekeid apja, mert az elején egy kicsit megvárattad? Ennek pont egy valóban komoly kapcsolatban nincs az ég egy adta világon semmi jelenősége.
Egyetértek Zzóka54 véleményével. "A komoly kapcsolat nem az ágyban kezdődik."
A kivétel erősíti a szabályt. :)
gondolod, erre a kérdésre van egy egyetemes biztos válasz?????
van, akinek egy liftes numerával kezdődött a holtomiglan-holtodiglan kacsolata az első és anyolcadik emelet közt, de olyan is van, aki hosszas együttjárás után, szűzen férjhezmenve éli boldog életét.
És mindennek az ellenkezőjére is vannak példák.
Nincs egy nagy egyetemes igazság.
Ez változó. Hallottam olyanról, hogy az első randin lefeküdtek és végül (rá pár évre) össze is házasodtak. Ma is együtt vannak.
:)
A komoly kapcsolat nem az ágyban kezdődik.
Akkor csak egy kóbor numera.
További ajánlott fórumok:
- Ha a férfi nem akar lefeküdni velem, miért nem?
- Hogyan győzzem meg a 18 éves lányom, hogy nem kell minden fiúval lefeküdnie?
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- Szakítás után hogy tudott mással lefeküdni?
- Mi ez; sokat foglalkozik velem, mégse akar lefeküdni velem?
- Azt mondta szeret és nem tudna mással lefeküdni, mégis...