Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani? (beszélgetés)
Akiben volt tehetség (részemre) az rögtön megmutatta. :D
Második esélyt én nem adtam olyannak, aki megkérdezte hogy:"De azért neked is jó volt ugye?" :DDDD
Én nem tartom annak, komolyan nem. (ha rám céloztál, ha nem, akkor se tartom annak:))
Nem egy, nem kettő hosszabb kapcsolatom indult így.
Viszont van olyan pasi is, aki könnyűnek tartja az ilyen nőket, holott nem ettől az valaki...szerintem.
Gratulálok!:)
Tök jó ilyent olvasni:))
Egyetértek. De jól megfogalmaztad!
Aki ez alapján ítél és utána nem is kiváncsi a másik emberre holott,ő is ugyanúgy benne volt a buliba, az felületesen ítélő, berögzött keretkhez, elvárásokhoz ragaszkodó ember,aki talán tényleg jobb,ha elkerül egy életre:)
Miért a diszkós csvely jobb?:
Lesz*psz?
Dehàt esik az eső
Nem baj, majd a cipőmre térdelsz.
vagy a màsik:
Dugunk?
Dehàt nem is ismerlek!
Karcsi vagyok. Dugunk?
Nem akarok feltétlenül kiugrani a bugyimból de kizàrtnak sem tartom . Persze érdekel mások véleménye, hogy vajon ezt hibának tartja-e a férfi. Idáig, ha jól láttam egy nemtartotta annak. Persze lehet, hogy csak tréfálkozik.
:) Ezt ugye nem kérdezted komolyan? Ha nem fog tisztességes lánynak tartani, mert első randin lefekszel vele, az azért lesz, mert valóban elég ledérnek kell lenni ehhez. Mégis miféle női méltóságot tiszteljen benned, ha nem mutatsz belőle egy cseppnyit sem?
A komoly kapcsolatot nem elég egyik félnek akarni.
Végül: számtalan példa van arra, hogy megtörtént a szexuális kapcsolat első alkalommal, és azóta is boldogan élnek együtt. De ezt nem lehet előr etudni. Mégis, hová sietnél?
Messze laksz?
Többször is.
- Hazakísérhetlek?
- Meg hát.
További ajánlott fórumok:
- Ha a férfi nem akar lefeküdni velem, miért nem?
- Hogyan győzzem meg a 18 éves lányom, hogy nem kell minden fiúval lefeküdnie?
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- Szakítás után hogy tudott mással lefeküdni?
- Mi ez; sokat foglalkozik velem, mégse akar lefeküdni velem?
- Azt mondta szeret és nem tudna mással lefeküdni, mégis...