Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani? (beszélgetés)
Neked is szerencséd volt.
Annak idején nem mertem megkockáztatni, hogy annak, akivel 17 éve együtt vagyok, az első alkalommal engedjek. Pedig nagyon akarta. De mivel egyáltalán nem ismertem, nem mentem bele. Futottunk néhány kört. Pár hét nem a világ!
Sziasztok!
Nálunk a -1. randin történt meg a dolog és 9éve együtt vagyunk! :) Nem bántam meg! :)
Ne is törődj vele!
Nekünk így a jó és az a lényeg!:)
szerintem az a pasi, aki az első este odaadja magát egy olcsó hímr..:DDDD
na jó, ezt természetesen nem gondoltam komolyan, csak annyira jó trollkodni:D
Szerintem ezzel zárhatnánk a fórumot is.Fölösleges vitázni rajta.
Ez emberfüggő.Ez a lényege.
Az én véleményem előbb ismerd meg a másikat és utána menjetek szobára.De aki úgy é
Senki nem mondta, hogy nekiesik egyből a palinak, én sem adom olcsón a bőrömet, de nem ám. ;)
Sem 5 forintos, sem kisfröccsös nő nem vagyok, ha érted mire gondolok. :)))
az én pasim azért akart annyira megszerezni már magának, mert én nem vagyok ez a lábszétvetős hülye k**va ahogy ő fogalmazott...fél évig volt képes jönni, és megismerni mindenáron. imádom.
expasim össze akart azzal is jönni, akivel azonnal lefeküdt.
a kérdés inkább pasifüggő. de nem ciki, és semelyik pasi sem itéli el, ha nem vágódsz hanyatt rögtön
Akkor te is a kivételek eseteit szaporítod.
Azért van néhány jó dolog a szexen kívül is, ami ha nem működik, kár egymásra pazarolni az időt. Annyi mindent kell a feleknek egymásról megtudniuk a döntés meghozásához. Mire jó a megismerést rögtön a szexszel kezdeni?
Egyrészt: de, rosszabb.
Másrészt: akinek ezt játszani kell, az ne kérdezgessen itt, hanem menjeen, csinálja, nem engem járat le, szóval nekem aztán mindegy.
Végül: az, hogy valaki megkívánja a másikat, mégsem esik neki azonnal, még nem szenteskedés, csak józan ész és normális szocializáció.
Jól néznénk ki, ha mindennek azonnal nekiesnénk, amit megkívánunk, aki meg uralkodni tud magán, az meg szenteskedő lenne....
De ismétlem, felőlem, akár már az első randi helyett is megtehetik, ne is várják ki a randi végét, sőt, csinálja ma ezzel, holnap azzal, ha már egyszer megkívánta, nehogy frusztrált legyen szegény:):)
További ajánlott fórumok:
- Ha a férfi nem akar lefeküdni velem, miért nem?
- Hogyan győzzem meg a 18 éves lányom, hogy nem kell minden fiúval lefeküdnie?
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- Szakítás után hogy tudott mással lefeküdni?
- Mi ez; sokat foglalkozik velem, mégse akar lefeküdni velem?
- Azt mondta szeret és nem tudna mással lefeküdni, mégis...