Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg el akar hagyni? Van visszaút? fórum

Tényleg el akar hagyni? Van visszaút? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
11. 88bea36763 (válaszként erre: 1. - C381292123)
2010. szept. 24. 17:06

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy folyton írogatsz. Ez egy utálatos dolog.

Amúgy meg nem csodálom, hogy azt mondta, fejezzétek be. Összevesztetek, aztán Te nem voltál hajlandü szóbaállni sem vele. Ha falnak fut az ember, idővel megunja.

Elcseszted, kislány, ez van.

2010. szept. 24. 17:06
Nem fog tetszeni amit írok, de mivel a véleményünket kérdezted, ezért leírom: amikor otthagyott, már akkor volt neki valakije. Az hogy szeret de Te mindig hibázol meg veszekedsz dumával lerázza magáról a felelősséget. Úgy tesz, mintha Te tehetnél a szakításról. Végülis....így könnyebb és nem kell neked igazat adnia, hogy volt okod a féltékenykedésre és a veszekedésre. Ezért rád hárítja aszakítás okát. hazudik. Már megvolt a csaj neki amikor szakított veled. Hagyd a fenébe!
9. zzmm (válaszként erre: 1. - C381292123)
2010. szept. 24. 17:05

Szia!

Nekem csak negatív tapasztalatom volt.. és most nem biztos, hogy azt szeretnéd hallani. Pont az első barátommal. Ugyanez volt, én küldtem el. Aztán beszéltünk. Majd nem tudtam elérni, írtam neki sms-t, levelet, hívtam. Kiderült 2 hónapja volt valakije mellettem. Nem értettem. Ha én nem küldöm el, sosem mondja el?

Nem éri meg hívogatni, csak rosszabb lesz. Tudom, könnyű mondani, de hagyd az egészet. Aki nem vesz rólad tudomást, az meg sem érdemel..

8. 6e23363a1d (válaszként erre: 1. - C381292123)

A válasz: tényleg és NINCS!

Kár ezen a "kapcsolaton" görcsölni, lépj túl rajta!!!

Nem is tudom, mit írhatnék, ha tényleg szeret, akkor mi az, hogy van valakije???Lehet, hogy az csak egy futó kapcsolat. És tényleg téged szeret, valami olyasmit írhatnál neki sms-ben, hogy beszéljük meg kérlek, még midig szeretlek. Én VÁROK! csak ennyit valami rövidet és velőset, és várj türelmesen, mert ha sokat írsz,talán örökre elriasztod őt. Hidd el, ha tényleg téged szeret, akkor ad még egy esélyt a kapcsolatotoknak. Sok szerencsét!Én szorítok neked, tudom mennyit jelent egy komoly kapcsolat.
2010. szept. 24. 17:03
Elég gyorsan meg vigasztalódott.:-( Ne alázd meg magad,ha akar,úgyis keres. Adj neki időt.
Ne keresd!Ha valaki menni akar,úgyis elmegy.De ha tényleg szeret visszatalál Hozzád,hidd el!!!Mindezt tapasztalatból írom,"pár" évvel idősebb vagyok Nálad.
4. sutoczkine (válaszként erre: 1. - C381292123)
Szerintem hagy a csudába, ha tényleg szeret úgyis fog keresni, de ezzel csak még jobban magad ellen fordítod. Többet ne írj neki. Én is voltam ennyire szerelmes mégis hagytam elmenni és láss csodát most boldog házasságban élek mással. Rájöttem, hogy mégsem ő volt az igazi csak akkor elvakított a szerelem.
Ne írj neki és ne keresd!Ha tényleg szeret Téged úgyis keresni fog!
2010. szept. 24. 17:02
Ne alázkodj meg előtte, ne írj neki!!! Ezzel nem hogy visszaszerzed, de még meg is gyűlölteted magad.. :S ha szeret jelentkezni fog, de ha nem, akkor meg ne teperj, mert egyikőtöknek sem jó. :( Tudom nagyon nehéz, de legyél te az okosabb!
2010. szept. 24. 16:57

Sziasztok!

Már régóra olvasgatok itt a Hoxán. Mindenfeéle témában érdekes és hasznos hozzászólásokat szoktam találni. És most nekem is segítségre, tanácsra lenne szükségem...

Tíz hónappal ezelőtt kezdődött életem első igazi komoly kapcsolata (már 21 éves vagyok). Igazán összeillettünk vele, minden téren. Részemről voltak féltékenykedések... januárban majdenm szétmentünk. Akkor beimerte, hogy igen ő hibázott. És folytattuk a kapcsolatunkat. Én boldognak éreztem magam, végre úgy éreztem van értelme az életemnek. Ő rengeteget dolgozik, főleg nyáron, mert ilyenkor tud (festő). Keveset találkoztunk, mindig azt mondta nincs ideje semmire. Aztán egyszer hajnali háromig elment a haverjával bulizni, úgyhogy másnap meg meló volt. Aztán egy szülinapi bulira, miközben én már 2 hete nem láttam, mivel a sok munkára hivatkozott... Összevesztem vele. Nem nagyon kerestem őt, akkor se nagyon vettem föl a telefont, ha ő hívott. Aztán múlt héten idejött, hogy ezt fejezzük be! Azt mondta soha nem csalt meg, és el se tudom képzelni mennyire szeret. De nem akar veszekedni. Én mérges voltam, azt mondtam hát akkor menj. Igazából azt hittem, nem gondolja komolyan. A héten írtam neki smst, hogy nagyon hiányzik, nem jó néléküle, én voltam a hibás stb... Ő meg erre azt, hogy már van valakije... És én egész héten csak "zaklatom", vissza akarom őt kapni, de ő hajthatatlan. Pedig még smsbe is írta, hogy szeret!! Hát engem az idegösszeomlás kerülget! Tegnap azt írta ettől még beszélhetünk, lehetünk jóban, és kitudja még mi lesz... Ma írtam neki, hogy jöjjön el, beszéljünk meg higgadtan mindent. És olyan elutasítóan írt vissza. Még a telefont se veszi föl. Ki érti ezt?? Már föladtam minden büszkeségem, megaláztam magam úgy érzem, de szeretem! Visszaakarom csinálni! Szinte fél óránként írok neki... Miért csinálja ezt???

Kérlek bennetek írjatok véleményeket, tanácsokat, tapasztalatokat...

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook