Tényleg el akar hagyni? Van visszaút? (beszélgetés)
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy folyton írogatsz. Ez egy utálatos dolog.
Amúgy meg nem csodálom, hogy azt mondta, fejezzétek be. Összevesztetek, aztán Te nem voltál hajlandü szóbaállni sem vele. Ha falnak fut az ember, idővel megunja.
Elcseszted, kislány, ez van.
Szia!
Nekem csak negatív tapasztalatom volt.. és most nem biztos, hogy azt szeretnéd hallani. Pont az első barátommal. Ugyanez volt, én küldtem el. Aztán beszéltünk. Majd nem tudtam elérni, írtam neki sms-t, levelet, hívtam. Kiderült 2 hónapja volt valakije mellettem. Nem értettem. Ha én nem küldöm el, sosem mondja el?
Nem éri meg hívogatni, csak rosszabb lesz. Tudom, könnyű mondani, de hagyd az egészet. Aki nem vesz rólad tudomást, az meg sem érdemel..
A válasz: tényleg és NINCS!
Kár ezen a "kapcsolaton" görcsölni, lépj túl rajta!!!
Sziasztok!
Már régóra olvasgatok itt a Hoxán. Mindenfeéle témában érdekes és hasznos hozzászólásokat szoktam találni. És most nekem is segítségre, tanácsra lenne szükségem...
Tíz hónappal ezelőtt kezdődött életem első igazi komoly kapcsolata (már 21 éves vagyok). Igazán összeillettünk vele, minden téren. Részemről voltak féltékenykedések... januárban majdenm szétmentünk. Akkor beimerte, hogy igen ő hibázott. És folytattuk a kapcsolatunkat. Én boldognak éreztem magam, végre úgy éreztem van értelme az életemnek. Ő rengeteget dolgozik, főleg nyáron, mert ilyenkor tud (festő). Keveset találkoztunk, mindig azt mondta nincs ideje semmire. Aztán egyszer hajnali háromig elment a haverjával bulizni, úgyhogy másnap meg meló volt. Aztán egy szülinapi bulira, miközben én már 2 hete nem láttam, mivel a sok munkára hivatkozott... Összevesztem vele. Nem nagyon kerestem őt, akkor se nagyon vettem föl a telefont, ha ő hívott. Aztán múlt héten idejött, hogy ezt fejezzük be! Azt mondta soha nem csalt meg, és el se tudom képzelni mennyire szeret. De nem akar veszekedni. Én mérges voltam, azt mondtam hát akkor menj. Igazából azt hittem, nem gondolja komolyan. A héten írtam neki smst, hogy nagyon hiányzik, nem jó néléküle, én voltam a hibás stb... Ő meg erre azt, hogy már van valakije... És én egész héten csak "zaklatom", vissza akarom őt kapni, de ő hajthatatlan. Pedig még smsbe is írta, hogy szeret!! Hát engem az idegösszeomlás kerülget! Tegnap azt írta ettől még beszélhetünk, lehetünk jóban, és kitudja még mi lesz... Ma írtam neki, hogy jöjjön el, beszéljünk meg higgadtan mindent. És olyan elutasítóan írt vissza. Még a telefont se veszi föl. Ki érti ezt?? Már föladtam minden büszkeségem, megaláztam magam úgy érzem, de szeretem! Visszaakarom csinálni! Szinte fél óránként írok neki... Miért csinálja ezt???
Kérlek bennetek írjatok véleményeket, tanácsokat, tapasztalatokat...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg akarod? Alakuljunk együtt!
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- A haldokló emberek tényleg megvárják, akit meg akarnak várni, és utána halnak meg?
- Meg akar változtatni? Vagy tényleg változnom kéne?
- Segítsetek! Mos már tényleg nem tudom, hogy mikor akar aludni stb.!
- Nem akarják visszautalni a pénzemet, mi a teendő?