Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak? (beszélgetés)
Röpdolgozatodat olvasva hirtelen ezek jutottak eszembe:
1: honnan veszed, hogy az értékrended normális?
2: valami nem stimmel veletek, ha sokat veszekedtek, és negatívumokat hoztok ki egymásból
3: így kell elrontani egy wellness hétvégét
4: az, hogy szeretek valakit, nem jogosít fel arra, hogy ráerőltessek bármit, amit ő nem akar
5: eszedbe se jut a dolgokat az ő szemszögéből is nézni.
Hmmm... most már nem vagyok benne biztos, hogy ezeket komolyan gondolod vagy ez vmi trollkodás... 🤯
Pontosabban merem remélni h utóbbi.
Az ilyen tularado szeretettel lehet a legjobban elriasztani a másikat amugy.
Akar parkapcsolatban, akar baratsagnal engem pl kimondottan idegesit, hogyha vki rám van teljesen akaszkodva es nem talalja fel egyedul is magat.
De csak lassan.
Azt hittem ebből azért lesz valami, de úgy néz ki ennyi...🤷♀️
Ok, akkor maradjon a bolha. :)
Remélhetőleg nélkülünk is megoldják majd valahogy egymás közt a problémákat.
Nem szúrja annyira a szemem, megvédem én őt. :)
Nem kell köpködni senkire, csak úgy beszéltek, mintha mindenről csak a FI tehetne.
Pedig szerintem tuti, hogy a pasi sem ártatlan ebben az egészben.
De lehet véleményt formálni, csak nagyon egyoldalúnak találtam a dolgot, ezért keltem a FI védelmére.
De persze megértelek titeket is, hiszen simán lehet másképp értelmezni ugyanazt a dolgot.
Neki az szúrja a szemét, hogy nem a hisztikrisztit védjük...
A srácra kellene köpködnünk, hisz azt mondta neki hogy fogja be a száját a házi sárkány 😮
Mivel estünk neki?
Jah hogy nem lehet szabadon véleményt formálni? Hmmm....
Anonim...
Nem fog visszajönni.
Hát majd lehet még ír ide a FI, és akkor okosabbak leszünk.
De ha ő hisztizik, akkor olyankor a pasi meg bunkón viselkedik vele, vagy lehet máskor is.
Így akkor tulajdonképpen kvittek lettek egymással. :/
Semmi olyat nem írtam amit mások nem.Csak véleményt amit kért is.Ezek szerint csak a pozitív a jó.
Azért ha sok hisztit élt már át mellette az évek alatt,érthető ha így reagál..szeribtem.
Így van, a megadott adatokból ezeket szűrtük le. :)
Aztán lehet, hogy egyikünk vagy a másikunk melléfogott, és a valóság kicsit, vagy akár teljesen más, nem tudhatjuk.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalásnak számít vagy nem? A te értékrended szerint?
- Miért van egyre több olyan nő manapság, aki már nem mondható egy normális értékrendű nőnek?
- 2 éves babám - 24 órás hisztigép
- Tényleg súlyos lelki beteg lennék?
- Tényleg velem van a baj? Rossz lennék, hogy kellene viselkedjek?
- Ez tényleg fertőtleníthet? Elég hihetetlennek tűnik.