Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak? (beszélgetés)
Mondjuk annyi tippem lenne, hogy ezt az önfényezős dolgot nem hogy a pasik, de senki sem szereti.
-Ilyen olyan értékredjeim vannak, úgyhogy igenis becsülj meg!
Meg hogy :
-hány màsik pasi örülne ha itt olvashatna velem 🤔
ez nem túl szimpatikus.
Ezeken kívül egyébként én azt mondom, hogy oké hogy nem szereti a témát, de azt tudja hogy Te igen, téged ez érdekel, szóval igazán szánhatott volna 15percet erre a projektre. Úgy gondolom te pont a fent említett dolgok miatt nem reagáltál a legjobban, de legközelebb talán jobban fogod tudni kezelni. Viták, összeugrások ezután is lesznek. Ha túl tudtátok tenni magatokat ezen, akkor az szuper. Ja, és tuti nem kérnék bocsánatot, már csak a "fogd be a szád" miatt sem!
Ja, akkor oké. :D
Néha én is. Az ilyen csipcsup dolgok adják meg az élet sava-borsát. Majd jó lesz húsz év múlva visszagondolni rá milyen hülyék is voltunk tini fejjel. :)
Ha visszanézed nem is rád értettem a jelzőt. ;) :)
Ami engem illet, csak az jut eszembe, irigylem azt, akinek a szerelmi élete a legnagyobb gondja. :)
Ne haragudj,de szerintem nem volt igazad.
Nem szabad ilyen dolgokon megsértődni.
Gondolj bele, hogy annak ellenére,hogy nem érdekli el akarta olvasni a kedvedért!
Te megcsak mondtad-mondtad a magadét!
Gyűjtheti bőszen!
Az ilyen sárkányok ezt kapják.. 😂
Ja ok, megkavarodtam. :)
Lehet gyűjti a szitkokat, amik ilyenkor jönni szoktak a meg nem értett fórumindítóktól.
Nincs már türelmetek egymáshoz. Tökmindegy ki olvassa fel, ha ennyire leszarja a horoszkópot, örülj, hogy elolvasta. Viszont 3 napos wellness alatt szánhatott volna erre fél órát hisz tudja neked ez fontos.
Egyik 19, a másik egy híján 20. Te erőszakos vagy, ő meg tahó ezzel a "fogd be a szád"-dal.
Nekem még egy férfi sem mondott ilyet, engem is sértene.
Én sem. Kivétel, aki bevételre tesz szert ezek készítésével.
: ))
További ajánlott fórumok:
- Megcsalásnak számít vagy nem? A te értékrended szerint?
- Miért van egyre több olyan nő manapság, aki már nem mondható egy normális értékrendű nőnek?
- 2 éves babám - 24 órás hisztigép
- Tényleg súlyos lelki beteg lennék?
- Tényleg velem van a baj? Rossz lennék, hogy kellene viselkedjek?
- Ez tényleg fertőtleníthet? Elég hihetetlennek tűnik.