Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak? (beszélgetés)
Hát szerintem nem is fogod olvasni a pasi beszámolóját. :)
Agresszív lehet verbálisan is, nemcsak fizikailag, bízzunk benne, hogy verni azért nem veri a FI-t, remélhetőleg nem úgy értette az agresszívitást.
Lehet, de akkor se sértegetjük így a párunkat.
Vagy ha mégis, akkor megpróbáljuk megbeszélni vele a problémát kicsit később, higgadtabban.
Agresszív...
Szerintem a szó jelentésével nincs tisztában csak vagdalózik vele.
A pasi beszámolóját nem olvastam,így addig éldegéljen csak anélkül,hogy magába kelljen néznie.
:)
Nem ismerem egyik félt sem, szóval felőlem együtt is maradhatnak, bár mondom szerintem ezután csak egyre rosszabb lesz minden köztük.
Nem tudhatjuk, hogy mire értette, hogy agresszív a párja.
Lehet már súlyosabb dolgok is történtek köztük korábban.
És a pasi ne nézzen magába egy kicsit sem talán?
Nem mondom hogy ezért búcsút kell inteni.
De azt igen,hogy a kisasszony nézzen mélyen magába.
Nem körülötte forog a világ,és a kapcsolat nem kizárólag róla szól.
Ugyan már!
A mai vicc volt,de nekem ne mondja senki hogy nincs sehol csúnya veszekedés.
Van,hogy betelik a pohár és az ember olyat mond amit rögtön megbán,de a mérge erősebb.És bizony nem kér bocsánatot,mert akkor valóban így gondolta.
Nem kell az életet ilyen véresen komolyan venni,és teret kell hagyni a másiknak.
Hát hogy ezen mi a jó nekik, azt nem tudom, dehát igazad van, ők tudják.
Majd váltanak, ha az egyikük besokall, vagy mindketten.
De azt viccből tette a férjed, ez a pasi meg nem viccből sértődött meg, és lépett le, hanem igaziból.
Nem ment vissza idővel mosolyogva mondván, hogy: "Csak vicceltem drágám, tudod, hogy szeretlek."
Ma is megkaptam!
Letolta a haját,mire kimentem hozzá,felemeltem a hajam,hogy legyen kedves alányírni.
Hát nem elküldött és nem nyírt alá?
Pedig komolyan gondoltam...
Hát te írtad, hogy normális pasi nem áll szóba olyan nővel, mint a FI, akkor ezek szerint az a pasi nem normális, nem? :)
Hát szerintem más nővel is így fog bánni, ha szakítanak, de az már legalább nem a FI problémája lesz.
Nem,ilyet nem,de olyat hogy na elmész te a picsába olyat igen.
És?
Kiröhögöm,ő is röhög és el van felejtve!
További ajánlott fórumok:
- Megcsalásnak számít vagy nem? A te értékrended szerint?
- Miért van egyre több olyan nő manapság, aki már nem mondható egy normális értékrendű nőnek?
- 2 éves babám - 24 órás hisztigép
- Tényleg súlyos lelki beteg lennék?
- Tényleg velem van a baj? Rossz lennék, hogy kellene viselkedjek?
- Ez tényleg fertőtleníthet? Elég hihetetlennek tűnik.