Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejben sült pecsenye recept

Tejben sült pecsenye recept

A Tejben sült pecsenye hozzávalói:
50 dkg kicsontozott sertéskaraj,
2 dkg vaj,
kakukkfű ízlés szerint,
2 dl tej (1,5 %-os),
1/3 citrom leve


A Tejben sült pecsenye elkészítési módja:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk.A vajon átsütjük sóval, és kakukkfűvel fűszerezett hússzeleteket. Ráöntjük a tejet, és a citrom kifacsart levét. Fedő alatt, kis lángon a húst puhára pároljuk. Tálalás előtt a fedőt levéve a levét elpárologtatjuk, hogy csak sűrű mártás maradjon.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejben sült pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook