Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolbászkrémes rakott hús recept

Kolbászkrémes rakott hús recept

A Kolbászkrémes rakott hús hozzávalói:
8 szelet kicsontozott karaj
20 dkg sütőkolbász
20 dkg márványsajt
2 dl tejföl
1 tojás
10 dkg
nagyon vékony ementáli sajtszelet
ízlés szerint só
őrölt bors
szárított kakukkfű
kevés liszt
kevés olaj
5 dkg puha margarin


A Kolbászkrémes rakott hús elkészítési módja:
A hússzeleteket kissé kiverjük és besózzuk, majd az őrölt borssal ízesített lisztbe forgatjuk és kevés forró olajban elősütve félretesszük.A kolbász bőrét lehúzzuk és villa segítségével elkeverjük a puha margarinnal, hogy egy könnyen kenhető kolbászkrémet kapjunk. Egy tűzálló tálba lerakunk egy sor elősütött hússzeletet, rásimítunk egy adag kolbászkrémet, egy adag márványsajtot, meghintjük egy kevés kakukkfűvel, majd ismét a hús a kolbászkrém a sajt következik. A tejfölt elkeverjük egy kevés sóval és a tojással, majd a hús tetejére öntjük, végül befedjük a nagyon vékonyra szeletelt ementáli sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.


Kategória: Húsételek receptjei


A kolbászkrémes rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook