Tegnap kaptam egy névtelen levelet hogy megcsal a párom, név is van hogy kivel, ö tagad ezerrel, van egy lányunk.Ti mit tennétek? (beszélgetés)
Tedd féltékennyé, öltözz ki állandóan. Legyen mindig szép a hajad, smink. Csinálj olyan dolgokat, amit eddig nem tettél. Új zenék (ha nem is tetszik. de legyen meglepő), találd ki, hogy valami újat akarsz csinálni. Kezd őrületes rámolásba, selejtezésbe otthon. Hidd el, nem fogja érteni, hogy mi megy körülötte!
Csípd ki Magad és menj el a barátnődhöz, kissé kerülő úton, lesd meg, hogy követ-e. Majd meglátod a reakcióját. Ha nincs senkije, biztosan megvesz érted.
Ha mindez nem hatja meg, akkor nézelődj a nő közelében, és persze a párodat sose felejtsd szem elöl.
Ehhez a névtelen dologhoz csak annyit teszek hozzá, hogy kb 27 éve történt a mi családunkban.
A lányom aki akkor 12 éves volt egyik este azt mondja anyú Pista bácsi egy nénivel jött fel és bementek magukhoz. Jaj nem mondjál már ilyeneket mondtam én, és már nem is foglalkoztam vele. Később kiderült hogy igaza volt a lányomnak. A szomszédasszony pedig ha teheti mindig megemlíti, hogy nem szóltunk. Mertem volna szólni, csináltam volna egy családi botrányt.
Ez annyira tipikus!!!
Szerintem 99%, hogy fele sem igaz a levélnek!
Nincs a párodnak egy nagyon kedves exe, vagy valaki, akinek szúrja a szemét, hogy te vagy a kedvese?
Nehogy komolyan vedd a levelet (bár ahogy írták, igen, elrontottad, én simán megmutattam volna apáromnak, hogy "nézd, milyen vicces levelet kaptam"; a reakciójából talán az is lejött volna, hogy igaz-e, vagy sem)
Amúgy én ilyet a vőlegényem excsajszikájáról simán el tudnék képzelni, aki mióta összejöttünk, azon fondorlatoskodik, hogy szétválasszon minket :))) Ő is talált ki dolgokat..
Úgyhogy: szépen beszéljétek meg otthon őszintén, meglátod, hogy van -e alapja a féltékenységnek.
De csak higgadtan, ne támadd le az urad: gondolj bele, mi van, ha kamu az egész...
Az a baj, én eleve negatívan állok az ilyenekhez, mert nálunk is mindig előkerültek ilyen képek, csajokról, akik amúgy tök ribancok voltak, meg amúgy is :) ... meg amúgy is minden csaj csúnya, nekem csak te kellesz..stb-stb. :) Ilyen szövegek nálunk is voltak... De szerintem ha ennyire áradozott róla, akkor valószínű hogy még mindig kellemes emlékek vannak meg benne a csajról (ami persze normális szintig nem baj), csak hát az nem mindegy, hogy meddig menne tovább ezzel a lánnyal most.
Nem szeretek tanácsot adni, mert kívülről mindenki azt mond, ír, amit akar, meg teljesen más így leírva minden... De ilyenkor azt kell mérlegelni, mennyire bízol meg a barátodnak, egyébként (ettől az alkalomtól eltekintve) milyen veled, a kapcsolatotokkal. Meg hogy szerinted lenne-e alkalma esetleg talizgatni ezzel a lánnyal...tehát megint előjön a bizalom kérdése...
(Kicsit összevissza írtam...most épp mérges vok a pasimra amúgy :S :) )
Ne haragudj, hogy 'beleszólok', de például nem tudod őt elkísérni a következőre?
Szerintem akkor éreznéd a viselkedésükből, hogy mi a helyzet.
:'(
Sajnos, egyre inkább kiábrándultabb vagyok, ami a pasikat illeti. Nem vagyok ffigyűlölő, de viszont a bizalomhoz nálam elég sokat kell mutatni, hogy "kiérdemeljék".
De nem általánosítok, vannak normális, megbízható pasik is, csak az ritka....
Amúgy te hogyan reagáltad ezt le neki?
Először a nő nevét kikeresném bizonyos ismerősöket bejelölgetős oldalakról, megnézném, hogy egyáltalán az ismerőse-e. (Az sem jelent semmit ha 'még' nem az, de ad némi plusz információt.) Aztán bármennyire is naiv dolog, de leülnék a párommal és nyíltan rákérdeznék (az esélyt megadom, hogy még utoljára bevallja). Bár sajnos tapasztalat, hogy a legtöbb férfi amíg tud, tagad. Akkor is, ha már minden ellene szól...hátha mégis megússza. Tehát nem nyugodnék meg azután sem, miután azt mondja, hogy nem igaz. Figyelni kell minden jelre (telefonok, sms, késések, sok munka, viselkedés, közvetlenség hiánya, elhidegülés VAGY! pont hogy hirtelen túl kedves lesz -bűntudat-...) De persze ezt az egészet a háttérben, hogy ne kihallgatáson érezze magát, mert akkor lehet hogy pont ezzel ijeszted el. Aztán ha van valami akkor nem tud sokáig kijátszani.
És hiába nagyon rossz érzés..stb ne bánj vele mogorván, elutasítóan, sőt! Ha arról lenne szó, tudja mit veszít!
Nem.
Azért, mert az én volt párom minden évben Zánkára ment a haverjaival nyaralni, egy hétre. Csak pasik... Mindig, mindig volt valami gyanús dolog, és én hülye, tíz éven át mindig azt mondtam, áh, ő nem csajozott... aztán mikor különmentünk, egyből jöttek az infók barátoktól, ismiktől, mikor mi volt, ha nem voltam vele... :S
Ezek után én nem bírok hinni az ilyen kimagyarázkodásoknak.
A másik meg, hogy miért pont ilyen szöveggel akart felvágni a barátja előtt?... Ennek semmi értelme nem lenne... :(((
Ez nagyon kemény szituáció lehetett :(((
Ezekből is látszik, hogy hát igen... ha valaki megpendít ilyet, nem biztos, hogy nincs a hátterében semmi. :(
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha kapnál egy névtelen üzenetet, hogy a párod megcsalt?
- A NAV-nál lehet-e névtelenül feljelentést tenni a munkáltató ellen?
- Névtelen levelet dobtam a szomszédaim postaládájába, amiben...
- Lehet-e névtelenül cikket írni?
- Hogyan lehet volt munkáltató ellen névtelen bejelentést tenni?
- Egy csoportba névtelenül írtam, kitettem egy képet, ami a leíráshoz tartozik, 7 komment van alatt, de csak 5 kommentet mutat, miért van ez?