Tegnap kaptam egy névtelen levelet hogy megcsal a párom, név is van hogy kivel, ö tagad ezerrel, van egy lányunk.Ti mit tennétek? (beszélgetés)
a szomorú az, hogy nincs bizalmad a párod felé,aminek a levél csak egy újabb löketet adott.
én az okon gondolkoznék, hogy miért hiszed el ezt a férjedről?
Szerintem az emberek többsége nem meri vállalni az arcát ilyen esetben. Félnek, hogy talán ujjal mutogatnak majd, hogy miért kellett bekavarni egy amúgy meg tök jól működő kapcsolatba.
Bár a te esetedben nem biztos,hogy ez a helyzet.
Én is "csendben" figyelném a párom.
Pár éve én is átmentem hasonló dolgokon,úgy hogy már megvolt a nagylányom. Hallottam dolgokat,de konkrétan senki nem állt elém. Azóta sem tudtam meg az igazat. Én azt gondolom,hogy előbb-utóbb minden kiderül,amíg nem tudod bizonyítani kár neki esni a barátodnak. De ez csak az én véleményem.:)
egy névtelen-lehet, hogy rosszakaró levéllel - nem foglalkoznék, elgondolkodtató, ha tudja valaki a frankót, miért nem vállalja fel az arcát??? lehet, hogy csak szét akar szedni Titeket, mert pont a párodat szeretné...
Légy résen, de ne légy féltékeny, ha a párod viselkedése nem változott az utóbbi időben - nem hidegebb, nem hallgatagabb, vagy épp beszédesebb, rendesebb (mert lelkiismeret furdalása van), akkor szerintem nincs gond.
Szia!
Olvastam az elejétől fogva a történetedet, de csendes figyelő voltam. Én, biztos új életet kezdenék, vagy kint, vagy itthon. Ez a pasi nem érdemel meg téged! Ma már nem úgy van, mint régen, hogy a "gyerek miatt" köteles vagy elviselni a férjed/párod hűtlenségeit, durvaságát. Ha úgy van, ahogy sejted, a gyereknek is jobb lesz, ha szétválnak útjaitok. Ilyen fiatalon még bőven van esélyed arra, hogy boldog légy, ha mással, hát akkor legyen úgy!
Persze, ezt neked kell eldöntened, de én, nem haboznék... (persze nem vagyok a helyedben)
de engem is csalt a volt férjem egész házasságunk alatt, de én nem vettem észre semmit:(
Nem akarok én fájdalmat okozni Neked, van elég bajod, de ez még átlátszó is a tetejében:-(
Nyilván azért ez a sok " kujtorgás" mert most rakják össze a mozaikokat ők is....
A levél egy dolog. Az, ahogy viselkedik, az meg egy másik dolog.A kettő együttesen utal arra, hogy gáz van. Mióta viselkedik így??? A levél óta? Vagy már előtte is?
Meglepett, hogy 43 éves.Neki ugyanis örülnie kellene, hogy fiatal, hamvas társa van. Ugyanakkor ebben a korban a ffiak már kurvára dörzsöltek, és szemrebbenés nélkül tudnak félrelépni.A kapuzárási pánik gondolata bennem is felmerült.
Anyecs a megbocsátásról...ne haragudjatok, hogy a saját példámmal jövök, de én csak ebből tudok következtetéseket levonni, illetve amiket eddig láttam hallottam. Szóval 23 évesen mikor a dologra fény derült nálunk, furán reagáltam. Azt hittem ha bizonyossá válik azonnal kirugom majd. De nem. Bepánikoltam. Mi lesz velem? Mi lesz velünk? A gyerekkel? Én nem igy képzeltem, nekem a házasság szent és sérthetetlen. Így pár hónapos vajúdás után azt mondtam: A lónak is négy lába van, mégis megbotlik, megbocsátom neki a félrelépést, de soha nem legyen több ilyen, beszéljük meg, ha gond van, ő ugyanis arra hivatkozott, hogy szexuálisan elvolt hanyagolva míg én az első gyerekkel a kórházban feküdtem fenyegető vetéléssel. Ez is szánalmas duma igy utólag visszagondolva. No, megbocsátottam, éltünk, látszólag rendben volt minden. olyannyira, hogy szültem még egy gyereket. Eltelt így még 10 év...Mikor kiderült , hogy az akkori barátnőm, már 3!!!! éve a szeretője.Összeomlottam. Elváltunk. És a válás alatt elmondta, hogy örüljek is, hogy megszabadulok tőle, nem bír a vérével, soha nem is bírt, a házasságunk 15 éve alatt folyamatosan !!!!!!!!!!!!!!! volt szeretője, volt, hogy több is.
Mi ebből a tanulság? Amelyik olyan beállítottságú, az a halálos ágyán is félre fog q..ni, illetve a " profi" úgy csalja az asszonyt, hogy a már résen lévő sem veszi észre....
Talán nem is ez a baj. hanem az, hogy ha tudta hogy milyen, miért nem volt annyi vér benne, hogy ezt közölje, miért kellett végig hazudni 15 évet???????
Olyan szinten alázott meg egy pasi 15 éven át, hogy hiába jött rendbe körülöttem minden, hiába van most szuper férjem, most, ahogy irok nektek, most is potyognak a könnyeim...
Utólag persze könnyű okosnak lenni, de ha ujra kezdhetném, akkor, 23 évesen válnék el tőle, ugyanis a mondás igaz: Kutyából nem lesz szalonna:-(
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha kapnál egy névtelen üzenetet, hogy a párod megcsalt?
- A NAV-nál lehet-e névtelenül feljelentést tenni a munkáltató ellen?
- Névtelen levelet dobtam a szomszédaim postaládájába, amiben...
- Lehet-e névtelenül cikket írni?
- Hogyan lehet volt munkáltató ellen névtelen bejelentést tenni?
- Egy csoportba névtelenül írtam, kitettem egy képet, ami a leíráshoz tartozik, 7 komment van alatt, de csak 5 kommentet mutat, miért van ez?