Tefal Dual Bread Maker (OW400131) kenyérsütőgép (beszélgetés)
Szia!
A fórumot én indítottam, de a gépet végül mégsem vettem meg. Találtam egy jóval olcsóbbat: Elta két lapátos sütőt.
Ismerőseinknek van azonban ilyen moulinex, nagyon meg vannak vele elégedve.
Több helyen azt hallottam ill. olvastam, hogy sok különbség nincs a drága és az olcsóbb gépek közt. Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt:
Sok mindennek utána nézhetsz.
További szép napot!
Sziasztok!
Segítsetek nekem.Megnéztem a gépet, és nekem is nagyon tetszik.De a tapasztalataitokra lennék kíváncsi.Milyen kenyeret süt?Mennyit fogyaszt?Hogy vált be nektek?
Szóval, ha vannak tapasztalatok, akkor kérlek írjatok!
Köszi
SZia!
Én is egy boldog tulajdonosa vagyok ennek a csodás kenyérsütőgépnek, most vettünk mi is. Nagyon pontosan kell kimérni a hozzávalókat. Nem hangos, én hangosabbra számítottam. Egy keverő lapátja van, eddig burgis és rozs kenyerket sütöttem vele 500 g lisztből. Nem mértem vissza a megsült kenyér súlyát,de 4 en vagyunk és 2 napig elég. Szép színűre süt.
A kezelése egyszerü, nem bonyolult. Mi is a mekkában vettük, 2 nap megérkezett reggel 1/2 8-kor.
Nekem bejött!
Szia!
A Delton-t nem ismerem. Azért választottam Tefal-t mert már megjártam néhány noname készülékkel. Ez viszont elég drága a 9000 ft-os készülékekhez képest. Nem tudom.....
Szia!
Nekem sima mezei Delton kenyérsütőm van nekem nagyon bevált.Kenyeret ritkán sütök benne de dagasztani sokat szoktam benne szépen kidolgozza a tésztát.
Van valaki aki közületek vagy ismerőseitek közül használja ezt a gépet?
Tervbe vettem egy kenyérsütőgép vásárlását, és nekem ez a legszimpatikusabb. A neten sajnos sehol sem találok véleményt róla. Vagy nagyon új vagy még kevesen vettek belőle.
Esetleg, ha van jobb ötletetek egy másik gépre vagy tanácsotok , hogy mire figyeljek oda a vásárláskor szívesen veszem!
Itt van a linkje: