Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Teapucs (Kata-féle) recept

Teapucs (Kata-féle) recept

A Teapucs (Kata-féle) hozzávalói:
100 ml víz
2 filter fekete tea
400 ml piros szőlőlé
400 ml narancslé
75 g barna kandiscukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 csapott teáskanál őrölt fahéj
1 késhegynyi őrölt szegfűszeg


A Teapucs (Kata-féle) elkészítési módja:
A vizet felforraljuk, és a filtereket 3 percig áztatjuk. A szőlőlevet, a narancslevet és a kandiscukrot egy edényben felforraljuk, majd hozzáöntjük a teát. Hozzákeverjük a vanillincukrot és a fűszereket, majd hőálló üvegkancsóba öntjük, és forrón kínáljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A teapucs (kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook