Te mit teszel, ha a fodrászod nagyon elrontja a hajad? (beszélgetés)
a sportolással hogy függ össze a kemény fül?
( nagy bottal pláne?
meg amúgy hogy jön ez a fodrászhoz???)
:)
Sírok, hazamegyek bánatomban megeszek egy kiló tortát, aztán sírok még egy kicsit, elszívok pár szál cigit, majd újabb sírás.
Elmegyek pálinkázni, 5-6 feles, sírás, hazamegyek, elalvás előtt még pityergek kicsit.
majd jön a másnap, akkor már mély depresszió sírással egészen 2-3 hétig addigra már megnő a hajam.
Egy hónap?
Azért a fodrászt nem dicsértem meg.Nem baj?
Istenem!Micsoda nagy probléma,ne légy már depis miatta.
Egy hónap és a gond megoldva:)
Lehet, hoyg agyonütném...
Bár ez nem fordulhat elő. Nagyon ügyes. 13 éve járok hozzá.
Hát már én is jártam igy...
az hogyan lehet,ha azt mondom a csajnak szőke legyen,barna melírrel.Ő barnára festi az egészet!!!:(Hadd ne mondjam mikor kiderült,milyen fejet vágtam!!!!!!!
Volt már ilyen -> Többet nem mentem oda!
Szőkés-barna hajam be akartam festetni barnára, piros csíkokkal. Nagyon sötét, vöröses árnyalatú lett, a csíkok pedig rózsaszínes-lilás.
Mesterfodrász volt, aki akkoriban nyert internetes fodrászversenyt. Azóta is szokott eredményeket elérni ott. /igaz van olyan kategória, ahol hárman indulnak :) akkor még ezt nem tudtam/ Ja, és elég drága is volt!
Velem az tortent, hogy munka miatt honapokig mas varosban voltam, es az eredeti foraszommal nem tudtunk idopontot egyeztetni, mert o hetvegen nem ert ra, en meg het kozben. Gondoltam, keresek egy masik fodraszt, ott ahol vagyok. Az lett a vege, hogy dauer cimszo alatt, leegette a hajam. A valtozatossag kedveert nem mindenutt, csak itt-ott egy egy tincset. Nem tudom, hogy a keverek volt-e elrontva, vagy az idozites... Kiszedte a kis csavarokat, berakott a bura ala, igy aztan amikor kimentem tole az utcara, meg nem is tudtam, hogy leegette a hajam. Par nap mulva vettem eszre, hogy vannak olyan teruletek, ahol kb mutato ujnyi helyen csak kis tuskes haj van , vagyis inkabb csak a hajam hult helye ... Persze ami hosszu maradt, az is nagyon rossz allapotu lett. Hullik, kopott, mint a kender koc, olyan az allaga, a festeket ledobja. Ez mar 4 honapja volt. Most vissza mentem az eredeti fodraszomhoz. Elore felkeszitettem, nehogy szivbajt kapjon. Vagott a vegebol, es valasztottunk egy igazxan izgi voroset, meg vorosebb csikokkal :) Most vegre jol nezek ki. Megegyeztunk, hogy majd gyakrabban megyek, ujra festetni, meg vagatni a vegebol, es kineztunk egy frizurat, ami asszimetrikus, es a rosz hajam nagy reszetol meg tudnank szabadulni vele. En mar akar azonnal szerettem volna, ha megcsinalta, de turelemre intett, hogy varjukk, mert az uj frizurat jobb lenne mar olyan hajdol meghagyni, ani a katasztrofa ota nott, tehat jo minosegu. Ilyenkor erzem, hogy milyen kincs egy jo fodrasz.
Ahoz az illetekeshez amugy honapok mulva visszamentem. Nem nagyon razta meg az elmenybeszamolom, es lathatoan eszebe sem jutott, hogy ki kellene javitania, vagy visszaadni a penzem, pedig akkor amikor hozza bementem, nagyon latszott, hogy tonkrement a hajam ... En meg nem koveteloztem rajta, hisz attol, hogy hozzam vag 5000Ft-ot, meg a hajam nem lesz hirtelen jo. De azert fura iparos, akinek nincs felelosseg tudata az elvegzett munkaja irant ...
További ajánlott fórumok:
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Te fodrászod mennyiért vágja le a hajad?
- Mit teszel, ha már nagyon vágysz a párodra?
- Téged is nagyon szeretnek a szúnyogok? Mit teszel ellene? Vagy utána? :)
- Fogyitrükk: mit teszel, amikor nagyon éhesnek érzed magad, de nem ehetsz?
- Ha tetszik egy fiu/lány neked, és már történtek dolgok..De nagyon bizonytalan vagy...Mit teszel?..