Te mit tennél, ha több visszajárót kapnál? (beszélgetés)
Az a "ja" inkább meglepettségükben és zavarukban nyugtázódik. :-) (sztem)
Én egyszer csináltam egy nagyon csúny dolgot! Bevallom volt (most is van) lelkiismeretfurdalásom, de úgy vettem, mintha nyertem volna a lottón, vagy a fortuna mellém állt volna vagy valami ilyesmi!
Szóval mentem a barátnőmmel strandolni, kocsiból kellett fizetni, nem kellett kiszállni. Sok autó volt mögöttünk. A néni aki a pénztáros volt, sietett és rosszul adott vissza. 200 ft volt a jegy, s én 5000-sel fizettem. A néni meg azt hitte 20.000-sel fizettem. Nem is néztem, azt hittem sok 200-asokat adott vissza. Aztán mikor kicsomagoltunk, számoltam össze a pénzem és látom ám hogy 19.800 ft van a tárcámban. Én meg gondoltam, már nem megyek vissza.... :)
Sajnálom, de egyszer nekem is lehetett egy jó napom! Amúgy mindig szólok, ha többet adnak vissza, vagy ha kevesebbet!
Velem történt,hogy többet adtak vissza,mint amennyivel fizettem.
És nem vették észre.
Mégis szoltam,és visszaadtam(pedig nem is nagyàruhàz volt,hanem magànvàllakozoi kisbolt.)
Jol jàrtam,azota akàrhànyszor arra jàrok,valamit mindig olcsobban kapok meg:)
Meg jön a jol esö mosoly.
én vissza adom, és elnézést nem azért ,mert hogy a pénztárosnak jó legyen, hanem magam miatt ,mert nekem nagyon rossz lenne, hogy valakit akaratomon kivül becsapnék...
arról nem is beszélve, hogy az ő fizetéséből kellene kiegészíteni és ez se lenne jó
Én postán dolgoztam, és többet adtam vissza, viszont az ügyfelem b.szott visszajönni, így aztán 5ezer hiányom lett. :(
Szerencséd volt, ritka az ilyen ember, az tuti.
Ugyanazt, amit eddig is, ha megtörtént :). Szólok, hogy ha ajándék, köszönettel elfogadom, de ha tévedés, számolja át még egyszer :))
Furcsa, hogy néha meg sem köszönik, egy "ja"-val nyugtázzák.
Egy pénztárban dolgozom- nem irom le az előzményeket-,de a lényeg,hogy hibáztam és több pénzt pontosan 4 ezer-rel többet adtam egy vásárlónak. Mire rádöbbentem már elhagyta a pénztárt és nem láttam sehol.Már azon gondolkodtam,hogy hogy számolok el ennyi pénzzel,miből fizetem ki,mire a vevő visszajött és lobogtatta a pénzt,hogy többet adtam.
Nem hittem el,hogy létezik és van még ilyen:)
További ajánlott fórumok:
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- 14 napos elállási jog érvényesítésekor visszajár a pénz?
- Tapasztaltatok-e már olyat, hogy ha halott van a háznál, visszajár a lelke éjszaka?
- 2011-ben mikortól kezdi utalni az APEH a visszajáró adót?
- Azoknak is visszajár pénz a bankoktól a devizahitelesek közül, akik már végtörlesztettek?
- A bioboltban ki milyen termékeket keres, illetve visszajáró vásárló-e?