Te mit tennél, ha több visszajárót kapnál? (beszélgetés)
jó, okés. Azt sem zártam ki hogy vannak csodák. Amúgy ő már meghalt nem? Ha jól emlékszem 2001-ben.
De az sem kizárható hogy a nője szeretőt tartott és tőle van a gyerek.
Biztos hogy van aki él nemi életet ilyenkor is.
Csak ne ugy képzeld el,mint ha 20 éves lennél!
jó ez a fórum!
Elvigyorgok itt!!!:D
70 évesen az emberek már nem akarnak egyetemre iratkozni :))
Ha viszont még nem vagy 70, honnan tudod, hogy a hetvenévesek kívánják-e még a szexet?
Tényleg gyanús a sztori? A nő nem is létezik, csak egy hologram :))
Hát a sexuális beállitottságod nem hiszem, ha nem akkor jut eszedbe az ellenkező nemhez vonzódni! :D
Viszont kicsi az esélye annak, hogy a sexuális vágyat fogsz érezni! :D
Persze hogy rvosi csoda volt.
De egöszségnek örvend mind a kettö.
Anya és lànya is.
Amugy,remélem hogy nem mulik el öregségemre a szexuàlis beàllitottsàgom:)
Jaj azért egy 70 éves is élhet nem?
:) Nem hiszem! Kutatást végeztem :) van 4 nagymamám (69-75 évesek. Megkérdeztem tőlük és azt mondták hogy 60év után már nem volt fontos neki és 70 felett már nem éreznek sexuális vágyat!
:-)))
Remélem nem örökletes :D
70 évesen egyrészt az emberek már nem kívánják a sexet! 70 évesen minden ember túl van a klímaxon meg az ilyeneken! Nem hiszem, hogy van neki megtermékenyíthető petesejtje. És mellesleg ki kíván meg egy 70 éves nénit!!!??? Nem hiszem el, hogy egészséges gyermeke születhet neki! Ha mégis, a gyermek megölhette. Hát mennyi vitamin, kálcium, vas meg egyéb ilyen létfontosságú elemek kellenek egy gyermek megfogantatásához!
Én nem hiszem el és kész! Max. orvosi csoda lehet...
Ez nem megtörtént. Akkor "történik", ha egy reggel úgy ébredek, hogy két csíkot látok a teszten.
De ezt a bébit lombikban "csinálták".
Ma làttam a tv-ben,hogy a kislàny màr 4 éves,az anyuka nem bir takaritani,de még"fiatalnak"érzi magàt.
Nekem tuti nem kellene ilyen anya...
További ajánlott fórumok:
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- 14 napos elállási jog érvényesítésekor visszajár a pénz?
- Tapasztaltatok-e már olyat, hogy ha halott van a háznál, visszajár a lelke éjszaka?
- 2011-ben mikortól kezdi utalni az APEH a visszajáró adót?
- Azoknak is visszajár pénz a bankoktól a devizahitelesek közül, akik már végtörlesztettek?
- A bioboltban ki milyen termékeket keres, illetve visszajáró vásárló-e?