Te jó ég! Terhes vagyok. :) 1. rész (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Te jó ég! Terhes vagyok. :) 1. rész
Jót mosolyogtam, mert ez elég életszerűre sikerült a cikked. Én is élősködőnek, hívtam a kisfiamat, amikor már mocorgott, meg aliennek, csak mert vicces volt amikor úgy tűnt a hasfalamon keresztűl kíván távozni.
Most ikreket várok, ezt már minősíteni sem lehet:-)
Sok sikert és várom a folytatást!!!
Azt nem mondom, hogy nem száll inába senkinek sem a bátorsága, még akkor sem, ha ÉVEKIG vár a pozitív tesztre, de azért a rózsaszín felhőt alá tudom támasztani, nekem a leggyönyörűbb időszaka volt az életemnek az a néhány hónap, amíg a Kislányom a pocakomban volt.
Szóval sok mindent felvont szemöldökkel olvastam... de ettől függetlenül kíváncsian várom a folytatást.
Azt viszont nem értem, hogy besikerült volt-e a baba, vagy tervezett, mert ha tervezett, azért ettől nagyobb lelkesedéssel szokták várni!
(nem akarok senkit sem idegesíteni, de az elején elszívott cigik ártanak a legtöbbet!...)
De nem szóltam semmit!! :)
Annyira jópofa ahogy fogalmazol!
nagyon tetszett a cikked!
Remélem a folytatás is ilyen jó lesz happy end lesz a vége! :)
Az az egy szál cigi olyan sokat azért nem árthatott, így az elején.
Amúgy várom a folytatást.
:)
Az olvasói nagyobb százalékát a cigis résznél veszítetted el esetleg, nem a gazdatetestes jelzőn.....! :D
Nekünk gubanc volt az első babánk neve.:)
Mikor jön a folytatás? ;) Remélem jó vége lsz...!
Isteni a cikk, vicces volt köszönöm! :)
Remélem a folytatás is ilyen vidám lesz... :)
Ugrás a teljes írásra: Te jó ég! Terhes vagyok. :) 1. rész
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Te jó ég! Terhes vagyok. :) 2. rész