Te jó ég! Terhes vagyok. :) 1. rész (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Te jó ég! Terhes vagyok. :) 1. rész
Elsőre nekem is szerencsém volt, még az emberem előtt is le a kalappal, másodjára viszont mindent duplán kaptam vissza. A problémamentes terhességből egy elég pocsék, de nagyon veszélyeztetett terhesség, a nyugis, lányregénybe illő kislányból meg egy fiú, akiről már az előbb írtam.
Ez a különbség a mai napig éli világát. A lányom kitűnő, csípőből, a fiam nem is foglalkozik a tanulással, nincs az a hatalom, ami rávehetné, ráadásul még diszgráfiás is.
Viszont tőle több puszit kapok! A lányom apás nagyon.
:D :D
Nekem álomi gyereket dobott a gép, nem volt se hasfájás se semmi extra, párom is nagyon sokat segített. Ettől függetlenül egyszerűen kiesett az a pár hónap. Egyedül arra emlékszem biztosan, hogy egy jó hónapig minden hajnalban pontosan 4kor ébredt :)
De még mekkora szeretetből. :)
Köszönöm!
Nekem tetszik a cikk,várom a folytatást...:)
Mondjuk én nagyon boldog voltam mind a kétszer amikor megtudtam,hogy jön a baba,de a terhesség nem mindig egy leányálom.Meg az sem igaz,hogy mikor megérkezik a baba,minden olyan egyszerű és álomszerű.Azok az anyukák akik ezt rózsaszínű cukormáznak adják elő,mondjuk úgy nem őszinték.
Nem vagyunk egyforma mentalitásúak, ez biztos. Az is, hogy a babára várók sem egyformák. Köztük is van, aki nem ítéli el a cikkírót, mert kiderül a számára a cikkből, hogy szeretetből íródott.
Akartam, sőt akarok egy harmadik gyereket. Hónap elején sajnos hiába, de nagyon reménykedtem. Nem sikerült, bőgtem egy-két éjszaka. De ha sikerült volna, nem lila-rózsaszín cukros-mázas tündérálomnak éltem volna meg a terhességet, hanem terhességnek. Rosszullétek, álmatlanság, örök fáradság, komplikációk, kényelmetlenségek, és csak naponta pár percig tartó igazán jó, sőt boldog érzés. Csak azért szerettem a terhességeket, mert gyerek volt a vége.
És az vesse rám az első követ, ki maga bűn nélkül való!
Na, hát a királyi többes az nem csak ám kiskorban van (pl. nyűgösek vagyunk, kibújt a fogunk.)
Hallottam már nagylány anyjától is, hogy "ötöst kaptunk matekból, letettük a nyelvvizsgát".
Boááá:(
Szoval amig a no nem tudja, hogy terhes es adott esetben cigizik / alkoholt fogyaszt az egy karokozo???
Ne maaaaaaaaar.
:):)
Én még arra a kérdésre nem tudtam soha hogyan válaszoljak, hogy "Mennyi idős vagy?". Most a koromra kiváncsi, vagy a terhesség korára?? :)
:DDD jó ég :)))
Különben nekem is nagyon tetszett a cikk és várom a folytatást!
Ez jó volt:) Én kis aliennek hívtam őket...:))))
hihi, most olvasom a hszeket, látom, többen vagyunk alienesek:)
Hasfájósok vagyunk... :D
Nagyon bután hangzik a királyi többes, sosem használtam...
Igen :)
De az szerintem rosszabb, amikor már megvan a baba és még akkor is megy a többes szám: ennyi és ennyi fogunk van, bekakiltunk és tsai :D
Egyszer kérdezték, hogy hány fogunk van, mire rávágtam, hogy 38. Persze el kellett magyaráznom, hogy 30 nekem, 8 a gyereknek -.- :D
Nem tudom, én is azok közé tartozom, akik terhesen is, meg már anyaként is külön személyként gondolok magamra és a gyerekre is.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Te jó ég! Terhes vagyok. :) 2. rész