Te hogy adagolnád be a párodnak, hogy szeretnéd, ha szőrtelenítene? (beszélgetés)
Egyébként én se értem, hogy ebben mi a probléma: "Szedd le a bundát, az izgatna igazán"
Shila, csajokkal nem foglalkozom...:))
Ezt csak úgy irta,biztos nem azért akarja,h a pasija szörtelen legyen mert a kozmetikusa mondta. Hanem mert úgy szörtelenül jobb.
nem zavarok én senkit. Csak neked mondtam, hogy ez mennyire kedvelt dolog.
En komolyan nem ertem,milyen kis szarsagokbol tudnak az emberek dilemmat csinalni...ezt gyakoroljak? Miert? Mire jo? Nem faj eleget a fejunk amugy is? :D
és? És ha a kozmid azt mondja akkor elzavarod a pasit?:DD Én nem tenném:D
Szerintem ezt neki is elmondhatnád, mert szerintem biztosan meg tudnátok beszélni... :)
jujjjmilyen oregek lennenk? :D
Es mizu a csajokkal?
Na leleptem innen,mert nem vok valo ide :D
Csak nme hagyhattam ki szo nelkul :D milyen kapcsolatok vannak mar? Hol az oszinteseg,bizalom?
hát hogy...?! nem is értem a kérdést?? Odaállsz és megmondod...mi ebben a dilemma?:)) Vagy ágyjelenet közben megmondod...
Kozmetikusom mondta, hogy rengeteg férfi gyantáztatja ott.
.... (ahogy hívod) mi lenne, ha leszőrtelenítenéd magad? Szerintem még sokkal dögösebb lennél, nekem nagyon tetszene, kíváncsi lennék rá milyen. Ez a finomabb verzió. Mi szókimondóbbak vagyunk, ez nálam úgy nézne ki, hogy bazki Szívem, szőrtelenítsd már le! A férfiaknak nem ködösíteni kell, mondd meg mit akarsz, amúgy nem fogja megérteni, ha célozgatsz. Vagy hát elég kevés érti meg az utalgatásokat, a nő meg csodálkozik, hogy hát ő mondta. Persze, csak nem egyenesen, a pasi meg nem érti miről van szó. Eleinte én is célozgattam a pedikűrre, nem vette a lapot, utána közöltem, hogy Figyelj most nem bunkóságból, de csúnya a lábad, ráférne egy kis ápolás. Másnap vett egy pedikűr készletet, azóta rendszeresen használja is. :)
Hosszú idő után már nem kellene ilyeneken agyalni, hogy hogy adagold be neki. Nem azt mondod, hogy mi lenne, ha nagyobb péniszt műttetne magának, csak egy kis szőrről van szó, nem kell parázni azon, hogy beszélj róla. :)
Shila:))))
1001 éve, merre jártál??? Amúgy tényleg unatkozom...
Ne már, hogy egy pasi ott csupasz legyen...
Dulikaaaa....:D hat itt? Uncsizol? :D
Megmondanám neki konkrétan.Mondjuk engem amúgy zavar ha szőrös a pasi...ugyhogy...szörmókokkal nem is ....:)
Édes, szedd le a bundát, mert ha Rambót ledobnák egy bozotvágóval oda, biza eltévedne!
Komolyra fordítva: nyíltan elmondani neki, hogy szeretnéd ha legalább kipróbálná.
Igen, nekem volt. Az én férjemnek csak "ott" és a hónalja szőrös. De nekem valahogy higiénikusabbnak tűnik ha csupasz ő is mindenhol.Ezt megmondtam neki és másnap elment egy kozmetikus ismerőséhez és megcsináltatta. Nem irigylem a gyantázásért, de azóta is 3 hetente jár a kozmiba és semmi gond...SŐT!!!
Szerintem most,hogy bejött ez a meleg,nyugodtan megpendítheted neki,hogy kipróbálhatná mennyivel kényelmesebb,higiénikusabb lenne nyáron,ha "levetné a bundát".Felajánlhatod a segítségedet és utána a jól megérdemelt "jutalmat",amiért aláveti magát kérésednek-szerintem tuti,hogy nem fog tiltakozni!
Nekem mondjuk a szőrös és/vagy borostás férfiak tetszenek.
En ezt nem ertem! Ha evek ota egyutt vagytok es hazasok,egy ilyen tema miert kellemetlen? Mi a parommal mar az elejen megbeszeltuk,h kinek mi jon be... Miert aggodsz??
Nem beszeltek meg intim dolgokat?
Én nyíltan megmondanám neki, hogy szedje le,mert zavar! Ma már egy magára valamit is adó férfi legalább a hónalján szőrtelenítsen! Hajrá! :)
Mikor zuhanyzik menj be mellé, és lehet játszani.... és "közben" szőrteleníteni. Valószínű utána már magátol csinálja ezt a műveletet :)
bocs, csak a hónaaljára gondoltam. Mert számomra a többi elképzelhetetlen:)
agyam eldobom. nem, nem tartalak bolondnak, csak maga a kérdés abszurd.
kérd meg, h szőrtelenítsen, mert szeretnéd kipróbálni úgy.
ennyi az egész. ha meg nem tetszik neki, gonolkozzatok el magatokon.
"Mit szólnál egy új frizurához?" :))
Egyszerű: szedd le te neki:DDD
Szia.Hááát ha jól megvagytok akkor sztem nem kéne ennek nagy gondnak lenni.Kérdezd meg egyszerűen nem lenne-e neki is így kényelmesebb...úgyis itt a meleg:) persze biztosíts abban hogy szeretd és ez nem vátozott:)
Szerintem ennyi idő után csak elé kellene állnod és nyiltan elmondani, hogy mit szeretnél.:)
Hosszú évek óta együtt vagyunk a férjemmel, tehát nem új kapcsolat. Én kamaszkorom óta szőrtelenítem a testemet mindenhol. A hajamon, a szempillámon és szemöldökömön kívül nincs rajtam egy szál szőr sem soha. A férjem szereti is, hogy ilyen vagyok. Nekem ez a komfortos, így érzem jól magam. Neki viszont szőrös a mellkasa, a hasa, a hónalja és az ágyéka is. Én viszont szeretném, ha legalább "ott" és a hónalját leszedné. De nem tudom, hogy ezt hogy adagoljam be neki? Elvileg tudom, hogy szerinte egy pasi úgy jó, ahogy az isten adta. Bár szerintem a kedvemért biztosan megtenne egy próbát, de mégis kellemetlennek tartom előhozakodni vele. Nem szeretném, ha azt gondolná, hogy már nem jön be nekem esetleg, mert nagyon is bejön, hiszen ő életem szerelme, de szerintem a házaséletünkön is dobna, ha kicsit változtatna. Én bármit megtennék neki, amiz kíván. Ti beadagolnátok neki? Volt már valakinek hasonló dilemmája?
További ajánlott fórumok: