Te hány évesen kezdtél őszülni? (beszélgetés)
Ma vettem észre 3-4 ősz szálat:O
25-öt töltöttem be szeptemberben.
1-2 nap alatt keletkeztek.
Én is 16 körül kezdtem el őszülni. Most 36 évesen, rendesen mákos a hajam, de festetem, mert rettenetesen öregítene.
A nagypapám (anyai) már 30 évesen teljesen ősz volt.
Fogalmam sincs. 23 évesen kezdtem festeni a hajam, először vörös volt, aztán 26 éves koromtól szőke. Így nem tűnt fel az első ősz hajszál sem. Most viszont már észre veszem, ha egy-egy ősz szál kihullik.
Viszont a gimiben volt egy osztálytársam, neki már 14 éves korában volt egy csomó ősz hajszála. Sajnos, akkoriban még nem lehetett hajat festeni a suliban, így egész gimiben ősz volt. Aztán érettségi után festette be. Teljesen megfiatalodott :)
25. :((( mondjuk jó 1 éve szültem és szerintem ez a hormonális dolog váltotta ki. Mondjuk csak pár szál és egy helyen vannak.
Tesóm már 14 évesen őszült, pedig egyik szülőnk se őszült korán.
Régóta festem a hajam, de kb 35 évesen találtam ősz hajszálat.
Szegény lányom még csak 16 éves, de már pár éve van pár őszhajszála.
Nem fáj,- ez legyen a legnagyobb bajunk.
Talán 30fölött kezdtem őszülni,és a festésben is látható,mármint én látom,mert ott nagyon világos egy sávban.
Egyáltalán nem zavar,nem foglalkoztat..
Nemtom, kb. 17 éves koromtól festem a hajam... most negyvenvalamenyni vagyok, és ugyanolyan szőke, mint 17 évesen. :DDD
A fiam hajában 12 évesen már volt egy ősz hajtincs, az apja 34 évesen szinte teljesen ősz volt.
További ajánlott fórumok:
- Az ezüst haj ötven árnyalata avagy merjetek őszülni!
- Te mikor kezdtél el antideprensszánst szedni?
- Mikor kezdtél el hízni a terhesség alatt?
- Párod elvesztése után, mennyi idő múlva kezdtél egy új kapcsolatba?
- Ha ma kezdtél fogyózni csatlakoz fogyunk együtt
- Elkezdtem őszülni kb. 1,5-2 éve. Nemrég növesztettem le a...