Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora? (beszélgetés)
Nem vagy gyenge,csak nem határoztad el magad!! De lehet, hogy egyszer úgy ébredsz, hogy nem kell a cigi:))
A kilóktól ne fél!
A férjem ki van akadva:) Mióta nem dohányzom,teázom. Most is van itthon egy rakás tea:-))
Tényleg szépek a rajzok!!
Jó éjt Nektek is!!:))
Fecót lekötik a mesék:))
A férjem meg már hozzászokott, hogy este eszik. Szoktam csomagolni Neki, de ritkán, mert sokkal korábban megy,mint mi. Magának meg lusta pakolni:) Inkább kávézik, meg cigizik az erkélyen indulás előtt..
Igen,kicsit visszatart,és félnék,hogy idegbeteg lennék!Én alakot formálok,de az sem egyszerű!:((
én is imádnék festeni,rajzolni--ha tudnék,béna vagyok...nagyon tetszenek a képek!:))))
Nem sokat, de nem is ment le azóta semmi! Az ne tartson vissza a leszokástól, én a punnyadástól gömbölyödtem gömbölydedre! :DDDDD
64kiló vagyok, és a cél 55-58 kg!:)
Most ez foglalkoztat!:) Meg az, hogy ez fokozatosan menjen le! jan.1-től 4 kiló ment le!:)
Köszi!
Igen, imádok rajzolni és falra festeni! A lakásban rendesen van mindenhol kép!:)
Szépen rajzolsz!:)))
Híztál azóta?ha igen,sokat?
Én is büszke vagyok rád!:) Túl vagy a nehezén!:)
Én sem szívom már legalább 6 éve!:)
Szegény párod gyomra nem lett még tropa?:(
Hát nálunk nagyon ritka, ha valamilyen műsor leköti őket a tv-ben. Inkább lógnak rajtam!:DDDD
Évek óta félek az elhízástól,jó,nem vagyok egy csontrakéta,de nekem ez így tökéletes!
Kitartás továbbra is,én gyenge vagyok ehhez!
Rám is jönnek a dekák,kilók:) De majd leadom:) Meg akartam szabadulni a cigitől és úgy néz ki, hogy én vagyok az erősebb :-))
Örülök, hogy boldog vagy! Most én is,nagyon!! Csak maradjon is így:))
Minden elismerésem!én is dohányzok,őszinte leszek,nem is akarom letenni,mert félek az elhízástól!
Benne vagyok,eddig minden jól alakul a magánéletemben,boldog vagyok így is,pedig....:))))
Én nem,borzalmas az a férfi!:S
Mégis miben látszódik meg?Ideges típus vagy?
Fecó Mesét néz, a férjem reggelizik, ebédel és vacsorázik egyszerre:) Én meg lehuppantam ide egy kicsit:))
Gondolom nálatok is fontos a tv:))
Britney--is kitudja magát .........!azért csináltatta!Marilyn Manson meg menjen a francba,Dita von Teese nem elég neki?:DDDD
megint cseszekedik a net,felrobbanok!:(((
dehogy, degog,deho de... :-))
Nem az volt:) Mi jót csináltok??
Ha kiveteted a derekadat,mi tart majd össze??:DDD
Ne legyél britney!:)))
További ajánlott fórumok:
- Kos férfival együttélni
- Bűn együtt lenni egy nős férfival?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?