Főoldal » Írások » Szépség & Egészség témák » Tavaszi megújulás az éles látás élményével

Tavaszi megújulás az éles látás élményével (x)


A szürke és hideg téli hónapok után nemcsak a természetnek, hanem nekünk is szükségünk van a megújulásra. Az első melengető napsugarakat és a nyíló virágok látványát szemüvegen vagy kontaktlencsén keresztül is élvezhetjük, de akár ezek nélkül is megcsodálhatjuk a tavasz hírnökeit. Hogy hogyan? Lézeres látásjavítás segítségével megszabadulhatunk a viselésük okozta kényelmetlenségektől, és az éles látásnak köszönhetően testünk-lelkünk fellélegezhet.
Tavaszi megújulás az éles látás élményével


A legújabb technológiákkal hatékonyan lehet orvosolni a rövidlátást, a távollátást, a belső szemtengelyferdülést és a rejtett fénytörési hibákat. A lézeres látásjavító kezelés lényege, hogy egy számítógéppel vezérelt excimer lézerrel korrigálják a szaruhártya alakját, melynek következtében a kívánt mértékben megváltozik a szem törőereje és ezáltal helyreáll a látás élessége."Január 4-én az Optimum Látásjavító Lézerközpont még soha nem tapasztalt élménnyel gazdagított, az ÉLES LÁTÁS örömével”" osztotta meg a jó hírt Szilvia a klinika közösségi oldalán. A legtöbb páciens – ahogyan Szilvia is – szkeptikusan állt a beavatkozáshoz, de utólag ő is úgy értékelte a kezelést, hogy érdemes volt belevágni, és azóta is más szemmel látni a világot.A lézeres látásjavítástól már csak azért sem kell tartani, mert fájdalommentes, csak némi kellemetlen érzéssel kell számolni a kezelést követő órákban. Továbbá kockázatmentes, melyet a korszerű technikai háttér és a sokéves szakmai tapasztalat garantál. És ami talán még fontosabb, hogy biztonságos, mert a legmodernebb technológia része egy olyan szemkövető és szivárványhártya-felismerő rendszer, mely a beavatkozás során folyamatosan ellenőrzi minden egyes lézerpont helyzetét. Minden egyes kezelés egyénre szabott, ugyanis egy alapos vizsgálat után a lézeres látásjavítást az adott szem egyedi paraméterei alapján végzik el. Az idő is nekünk dolgozik, mert a kezelés csak néhány percig tart, a gyógyulási időszak sem tart sokáig, a szemek pihentetése után akár már másnap tökéletesen láthatunk. Nem is beszélve a hosszútávra szóló befektetéssel, hiszen a látásjavítás idővel anyagilag megtérül és egy életre szóló eredményt kapunk.


A tavaszi szél pedig kedvezményt áraszt: az Optimum Látásjavító Lézerközpontban most akár 120 000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe a személyre szabott kezelések egyikét, ha 2013. február 18. és 2013. március 31. között jelentkezik a lézeres látásjavításhoz szükséges előzetes szemészeti vizsgálatra.
(x) Ez egy szponzorált cikk

Írta: Optimum, 2013. február 25. 09:53

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook