Társakat keresek! (beszélgetés)
mindjárt indulok göris mikulás partyra :)
egyébként sütöttem sajtos rudat mert este megyünk vendégségbe..
mi finomat főzöl? :)
Fitt reggelt mindenkinek!
H. Helga ezt a kihívást egy face-s oldalon találtam.Tudom sok sportos, fogyis oldal van.De ez valamiért megfogott...Akiről Én azt hittem nő az egy férfi :) Mármint aki az oldalt szerkeszti, és buzdít minket. Rendszeresen kitalál különféle kihívásokat.Én most hármat csinálok egyszerre. Pl.:
Csinálom a hasprés kihívást
(1nap-20;2nap-25;3nap-30;4nap-pihenő és így tovább)
Guggolás kihívást
(1nap-50 kisguggolás súllyal;2nap-55 mélyguggolás;3nap-60 egylábas guggolás(30jobb-30bal)és pihenő)
és a plank kihívást...én is youtube-n kerestem rá először, hogy mi az.
De a legjobb benne, hogy rendszert ad Nekem.
Szevasztok!
Felébredtetek? Majd ebédfőzés közben én is be-benézek ide közétek.
Mi újság nálatok?
Jó reggelt, és jó hétvégét mindenkinek!
Biassze: mi ez pontosan? lemaradtam vhol...
szép napot nektek, én sztem egész hétvégén csak nagyon minimálisan leszek(lesz ezen a hétvégén minden...) de azért igyekszem jönni :)
Ez a hét legjobb vicce!!!
Lakcímkártyát csináltatni!
Ezért mondjuk azt, aki viszonylag kis településen lakik, hogy mindenki mindenkiről tud mindent. Másrészt viszont ilyen esetekben is előny, ha tudjuk, hogy az a kutyus kié, és hova kell odaszólni!
Szóval a kutyáka elment kutyákodni!
De honnét tudtad, merre keresd?
Örülök, hogy meglett a kutyus!:)
Nem vagy semmi ezzel a kihívással, én már tuti feladtam volna. Ügyi vagy, hajrá!!!:)))
Sziasztok!
Én is bringával járok dolgozni, bár sajna nekem csak 1 utcára van a munkahelyem, de az a domb tetején legalább :D Bár a drága kiskutyám ma kiszabadult a kennelből és a falu másik végére kellett elmennem utána, szóval a szabadtéri sport nekem is meg volt mára.De természetesen otthon tornáztam is, így a kihívás harmadik napja is pipa! :)
Még nem kezdtem el, majd csak decembertől, mert akkor kezdem dolgozni:) De ma is lenyomok majd pár km-t mert lesz a városban dolgom. Sőt, tuti meglesz az a 9km, mert be kell mennem erre az új munkahelyre, és még másmerre is megyek. Szerintem ezt betudom a mai sportomnak:D
Mondjuk az előző munkahelyemre is összesen napi 7 km-t tekertem, és ez mellett jöttek fel rám a plusz kilók. De legalább rájöttem, hogy a teavaj nagy ellenségem.
Igen! Én is laktam város szélén, ráadásul a munkahelyem a város másik oldalán volt, akkor én is lebicajoztam naponta oda-vissza a 6 km-t. (Nem is voltam elhízva!)
De ez sem igazán jó, hogy most a központban lakom, itt van a bolt-a posta-minden, amit akarsz.
Mondjuk a piac, a multik, a kórház (ha látogatni kell menni) vannak távolabb, ezért ilyen helyekre viszont meggondolom, mikor indulok el. :)))
Köszi:)
Néha előny, néha hátrány ha az ember kint lakik a város szélén:D
Azért Helgát még kevésbé irigyelem...
jó reggelt!
én is bringával szoktam járni de csak jobb időbe...ilyenkor már lefagynék a bringáról, főleg h egy óra oda és egy vissza...
örülök patapucs h meg tudtunk egyezni ;)
na szép napot nektek!
Szerintem határozottan sport.
Van aki görkorival, rollerrel jár melózni. :-)
Na jó, igy már más.:-)
Egészségünkre! :-D
Én nagyon remélem, h karácsonykor már csak 1-2kg plusz lesz rajram. Meg akkor is igyekszem majd mérsékelni magamat:) De a tornát folytatnom kell jó darabig, mert ahogy visszanéztem a régi naplóimat 61kg-san se voltam elégedett magammal, ergo az izmaim se tetszenek (de úgy néz ki, h januártól járunk majd úszni).
Mennyire számít az sportnak, ha bicajjal járok dolgozni? Kg 4,5 km oda, meg annyi vissza is, ami sztem a forgalomban 1 óra megtenni.
na most lépek aludni mert fáj az okos fejecském :(
szép álmokat nektek! jó pihenést, és holnap péntek :)
Júj, Te szadista! :-D
Imádom a forralt bort. :-)
hát én megkóstoltam a kuglófot, fincsi lett :) lehet legközelebb megpróbálom vmi teljes kiörlésű lisztből! :)
és csináltunk forraltbort, tudom tele van cukorral de azt nem lehetett kihagyni...
További ajánlott fórumok:
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- Fogyitársakat keresek!!! START : 20010.01.01. :)
- Fogyókúrához keresek társakat
- Segítséget és társakat keresek fogyókúrához!!!
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni