Társakat keresek! (beszélgetés)
kettőt csinálok, az egyik a hasprés a másik meg a .. na annak nem tudom a nevét, a felkaromon támaszkodom x msp-ig, na még azt :)
remélem menni fog, ma totál betaknyosodtam, de ez nem tart vissza :)
Jó reggelt mindenkinek :)
Örülök, hogy megtetszett Helga :)
És melyik kihívást választottad?
Az első nap Nekem is szörnyű volt mindegyik kihívásból, de minden nap egyre könnyebb és "nehezebb" lesz :) Kitartás :)
kimaradt az "elkezdem" :D
na de megcsináltam az első napot... huhhhh rohadtul nem vagyok formában :S de kitartó vagyok! :o)
jóó reggelt!
én mindig felkelek Vele, mert Ő is mindig felkel velem amikor 4,15kor kelek :o)
képzeljétek ezt a kihívásos módszert :) remélem menni fog :) ma kezdem :)
hétvégén utazunk le Apukámékhoz...grr nem szeretek utazni, pedig már megszokhattam volna...
igen, tudod párommal felkelek akkor is amikor én 10re megyek dolgozni és akkor letudom ezt is még korán :D én úgy szoktam h a legerősebb fokozaton és 200kcal-ig :)
azta milyen ügyes vagy! :)
épp sül a finom kenyérkém... abból lesz hnap reggeli :o)
Sziasztok!:)
Én is kicsit eltűntem a hétvégére, otthon voltunk szüleimnél.
Helga nem vagy semmi, hogy reggel fél 7kor már letudtad a bicajozást! Mennyit szoktál tekerni?
A hétvégém jó volt, de ma reggel nem mertem ráállni a mérlegre, mert volt bűnözés rendesen (ettem kalácsot nem keveset, finom sütit, kenyeret stb). Aztán mégis csak ráálltam a mérlegre, hogy tudjam mennyire kell figyelni, és leesett az állam! Péntekhez képest 40dkg-val kevesebb vagyok!!!!!:D:D:D
Szép jó reggelt mindenkinek :)
vége a hétvégének, bűnözgetés is volt de most újult erővel, ma már meg volt a szobabiciklizés is :) most megiszom a zöld teámat, aztán az ebédről még nincsenek infóim h mit fogok enni... :S majd találok vmit :D
kitartást a hétfőhöz(ezt a napot nagyon úúútááállooom)
igen ír mennyiségeket is, nekem főleg az tetszett meg h párom is tudja csinálni (neki abszolút nem kell fogyni) de a napi 5x-i étkezés meg amiket lehet enni az ebszolút egészséges!
amit még nem sikerült megreformálni azok a sütik de úgy vagyok vele h ha csak azok nem egészségesek már akkor is előrébb vagyunk.
ha gondolod át tudom neked küldeni amiből én csinálom!
A szibériai a legnagyobb nem?
Pár hónapja láttam képen a neten, nekem is ez a fajta tetszett eddig a legjobban. :-)
hallod óriásiak... mintha kölyök oroszlánok lennének :D
nekem a favorit a szibériai... :o)
Igen, arra gondoltam. :-)
Megnézném ezek a macskákat élőben is, bár ismerem magam és jövőre ha elköltözünk úgyis befogadott macskánk/kutyánk lesz. :-)
Igen azt csinálom, csinálgatom több-kevesebb sikerrel. Majd látjuk mi sül ki belőle.
Te melyiket csinálod?????
Na azok gyönyörűek! :-)
Meg ami most a nagy kedvenc.Szintén.hosszabb szőrű, nagy testű és az istennek sem ugrik be a neve...:-(
nekem mondod? körbe mentünk de egy siccet se lehetett megsimizni.. meg hozzánk se szóltak pedig nem vagyok egy ember evő típus. Bezzeg a görisek sztem sokkal nyitottabbak voltak... és nem azért mert ismertek minket...
én szeretem a macsekokat... főleg a szibériaiakat :)
Husi???
A 90 napos diétában bizony előfordulnak napok, hogy husi egy szál sem!
De attól én még nagyon jól érzem magam. Amikor nem diétáztam, akkor sem ettem minden nap husit.
:-D
Az a világ másik végén van... :-)
Ezeket a macskásokat mindig olyan messze tartják tőlem, pedig érdekelnének a cirmosok is. :-)
és a húúúússsiiii???? :o)))
(bocsi én ilyen húst hússal típusú vagyok! )
hát ezen a néven fut, de gyakorlatilag semmi mikulásos nem volt benne :D
a Lurdy házban a macska kiállításon belül vannak mindig a görik is :)
Éppen készen vagyok az ebéddel:
paradicsom szósz, + krumpli-pogácsa
A göris még ok, de Mikulás party???
Addig még van kb 2 hét.
Hol lesz? Haverok szervezik?
További ajánlott fórumok:
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- Fogyitársakat keresek!!! START : 20010.01.01. :)
- Fogyókúrához keresek társakat
- Segítséget és társakat keresek fogyókúrához!!!
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni