Társakat keresek! (beszélgetés)
Házi tiramisu:) Mindenki nagyon szereti a családban:P
Zablisztet sose próbáltam még, de állítólag isteni kenyeret lehet belőle sütni!
milyen süti??? bár tegnap annyi mindent ettünk h most este csak csinálok egy tojás levest, kipróbálom a rántást tönköly lisztből :)
ill voltunk vásárolni és vettem zablisztet (mert bnőm is vett...ideális vásárló vagyok :D) az mire jó?
Elváltak a szüleim én Anyuval maradtam ill jöttem fel pestre azóta élünk itt (3éves voltam) de rendszeresen megyek, havonta szinte mindig :)
párom meg az egyetem miatt került fel bp-re aztán itt ragadt :D
Dehogynem, volt bőven.
Kb 2-3 hét múlva kezdtem észrevenni, hogy kevesebb van. Kb 1,5 hónap kellett, hogy elmúljon és most már csak akkor jön ki (egy napra), ha búzaliszteset eszem (pld. töltött husi - a zsemle miatt).
Lányok, ti hogy bírjátok a tini kort? Én kezdek megőrülni tőle. Csak ma 3 pattanásom jelent meg, és a régebbiek se múltak el teljesen. A legjobb az az egészben, hogy a teafaolaj a leghatásosabb rájuk, de a párom a közelemben nem bír megmaradni, ha bekenem magam vele:S Kezdem unni a dolgot...
Elkészült az a bizonyos kedvenc süti, hát kelleni fog önuralom a következő napokra:)
:-D
Nekem nincs rokonom arra - azt hiszem.
Devecser és környéke és Bpest. Meg Zagyvarékas apu egyik testvére.
Mikor jöttél/kerültél fel Pestre?
Suli miatt vagy munka, párod?
:-D
Kinek a rokonai vannak ott?
A barátomé is Debrecen és környéke.
jaaah tudom jóval drágábbak, mi is nézelődtünk itt de rohadt drágák sajna! de a 4ker sztem irtó jó :)
hétvégén nem nagyon leszek mert megyünk debrecenbe, már kész van a süti is amit viszünk (moszkauer) nem épp a legegézségesek de legalább finomak :D
Igen, arra is gondoltunk, de min. 10M-val drágábbak a házak. A XV. kernek meg csak egy utcája tetszett a barátomnak, a Platán.
Ezért is maradt a IV. :-)
Szigorúan Újpesten, mert a fiam Káposztásra jár suliba (a pénz meg azért korlátozott).
Kettő rész jöhet szóba. A Vadgesztenye utca és a Julianus barát u. környéke. A többi vagy drága nagyon, vagy romás és a fiam fél tőlük vagy a közlekedés rossz, stb.
Jövőre nálunk is változás lesz. :-)
Már nézzük a házakat.
na most lépek belevetem magam egy kád forró vízbe :)
szép estét
sziasztok! (ésss holnaaap pééénteeeek :DD )
Ott nem én fizetem. :-))
Ott csak akkor iszom, ha a barátommal vagyok.
További ajánlott fórumok:
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- Fogyitársakat keresek!!! START : 20010.01.01. :)
- Fogyókúrához keresek társakat
- Segítséget és társakat keresek fogyókúrához!!!
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni