Tápszerprobléma, kérlek segitsetek! (beszélgetés)
Hát én ebből nem csináltam olyan nagy ügyet. Volt egy kispohárban felforralt és már kihűlt víz. Azt kevertem a frissen forralttal, de már csak egy picivel melegebbre hagytam, mint a véghőmérséklet. (hamar rááll a keze az embernek) Utána legfeljebb fél percre betettem az üveget a csap alá... Persze tök forró ne legyen a víz, meg hideg se, de azért túlzásokba se kell esni a hőfokot illetően..
Viszont újra nem melegítettem soha, frissen csináltam, inkább kiöntöttem, ha maradt...
Az egyik gyerekemnek 3 hónapos korától, a másodiknak 2 hetes korától kellett, hogy adjam, úgyhogy jó sokat kotyvasztgattam...
Az a problémám,hogy ma elkezdtem tápszert adni a babámnak mert kezd elapadni a tejem.A HIPP hypoalergént adom.Úgy írják az elkészitést,hogy 50 fokra fel kell melegiteni ,rá a porra ,összerázom és visszahűtöm.Ez nagyon sok időt vesz igénybe.van esetleg valami praktika,hogy gyorsabban menjen?Hogyan tudom gyorsabban visszahűteni?Kb. fél órát hűtöttem hűtőben mire jó lett.
Előre is köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- Kérlek segítsetek rajtam!
- SOS, kérlek segítsetek, hol keressem a cicám?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Azonnali felmondás (jogászok, kérlek, segítsetek!)