Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Nagyon sajnálom Vikibeni!
Jó látni viszont, hogy már előrefelé nézel!
Evetke, nem te írtad, hogy volt/van problémád a menstruációval, és hogy találtak is anno összenövéseket? És hogy megint úgy érzed, hogy ez visszatért?
Lehet, erre is kellene újabb vizsgálat, főleg, ha te úgy érzed, hogy valami nem stimmel ezzel kapcsolatban. A megérzéseinkre hallgatni kell.
Annyira jófejek vagytok csajok!!!! Köszönöm mindenkinek a bíztatász! 😊
Lili, akkor remelem, a 4. lesz a varázsszám! 😄 Taposd az utat nekünk! 👍
Zs79, köszi a részleteket, azt hiszem, ezek nálam az immunologián kívül mind csekkolva vannak, arra meg marciusra van idopontom. Hatha kibukik vmi...
Vikibeni, próbálok meriteni a nyugodtságodból, sokat jelent, h ilyenkor nincs egyedul az ember!
Köszi Csajok!!! 😊
Evetke és Zs79!
Nagyon kívánom,hogy nektek is sikerüljön minél előbb!
Nálunk is ez már a 4.lombik.
Képzeljétek!
Csinaltam most reggel egy digitális Clearblue teszet,és azt írta ki: 2-3hét🙈🙈🙈 (Fet+11nap)
Valahogy màr az elején éreztem hogy ez nem lesz az, de nem akartam cserbenhagyni a 2kis babócàmat, és új stimuval folytatni! De aztàn mégis kezdtem hinni benne.... egy darabig.....
Annyit tudok mondani hogy körülöttem nagyon sok mindenkinél probléma volt a teherbeesés, és volt akinek 4lombik után sikerült! Volt hogy 14év utàn sikertelen lombikok és feladás után spontán baba, és én is 9év várakozás után lettem anyuka! Szóval ne add fel, neked is megadatik hogy édesanya legyél!!!!!!!!!!! Én hiszek benne nagyon!
:-(
Örüljünk a többieknek! Ez az ő napjuk:-)
Bp-i kaàli! Igen nagyon durva, de ha van lemondás, akkor azért előrébb lehet kerülni! De meghagyom az időpontot akinek még nincs babócája! Max ha a doki magától mondja, amit kétlek!
Neked volt 3gén vizsgàlatod? Leiden, homocisztein, protrombin?
Hát igen sajnos nincsen recept mi vàlik be! Én pont ugyanazt a kezelést kaptam mint a kisfiammal,pont ugyanazon a fejlettségi szinten voltak, és mégsem sikerült.....
December? Az meg azert odebb van 😬 Ilyen hosszu a varolista? Hova is jarsz?
IR dietat en kb 5 eve nyomom. Bejelentkeztem kozben immunologiara, marcius vegere kaptam idopontot. Hatha tudnak vmi ujat mondani, meglatjuk. Egy friss hormonsort lehet, en is csinaltatok kozben, de a dietan, sporton kivul sokmindent nem lehet mar hozzatenni sztem.
Jobb otletem per pillanat nincs.
Én annyiból vagyok szerencsés hogy van egy kisfiam aki nem hagy agyalni..... nekünk nincs már fagyibabánk, következő időpont december! Ugyhogy várok..... folytatom az ir diétát, és nyár végén újra nekiàllok a vizsgàlatoknak!
És te? Hogyan tervezed tovàbb?
Sziaaa!😊
Nagyon köszönjük!
Igen,az én fejemben is megfordult a 2 babó!
Háááttt,nemsokára kiderül!😊
Lili, Szofi! Nagyon örülök a jó hírnek! Lili, ha ilyen erősen pozitív a teszt már, lehet 2 babó is van!
Evetke, még te se add fel a 9. napon! Nem mindenki egyforma, és a barnázás jót is jelenthet!
Sziaa!
Nekem is volt tegnap pici barnázás,estére és mára már nyoma sem volt.
Még bármi lehet.
Ne add fel légyszi!
Nagyon köszönöm!😊
Csütörtökön megyek vérvetelre.
Ez nagyon izgi 😄👍 Mi is 3 évnél tartunk, hihetetlen, mennyire parhuzamosan fut a kettőnk sztorija 😊
Remelem a pozi teszttel is kovetlek, bar en tenyleg nem erzek semmit 😫
Én se terveztem, hogy ma tesztelek, de reggel nagyon rossz érzés fogott el, ami miatt úgy gondoltam, hogy inkább lássam mi a helyzet.
Bevallom, nekem pár napja már vannak fura tüneteim, de nem a klasszikusak.
A mellem pl nagyon furi. Nekem minden menzesz előtt meg szokott duzzadni, meg fájdalmas, feszül főleg, ha szedem a progit, most meg nem feszül, csak két oldalt picit érzékeny, amit nap közben mindig jobban érzek, reggelre meg szinte elmúlik. (Ezért jött rám ma reggel is a para...)
Pár napja az amúgy sem alacsony pulzusom megugrott, és egy lépcsőtől kifáradok.
Tegnap jött a hőemelkedés, ami pár perc múlva lement, majd újra visszajött.
És a legfurább, hogy három napja rosszul alszom, pedig híresen jó alvó vagyok... :D (Azt olvastam, hogy ezt is okozhatják a hormonok)
Nyilván, ha nem figyeltem volna magam ennyire, akkor lehet, hogy ezeket észre sem veszem, de hát ha az ember 3 éve szeretne gyereket, akkor azt is észre veszi, ami nincs. :)
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?