Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Menj el holnap magánlaborba,akkor megnyugszol.
Legalább látod, ha péntekre duplázódik.
Hm?
Pénteken. Még 3 nap. :(
Nekem is jelenleg ezek a hülye tünetek okozzák az aggodalmat, mert eddig voltak nagyon is. Meg is lepődtem, hogy ez normális-e vajon, hogy ilyen hamar érzem ezeket. Tegnap este úgy szenvedtem a hányingertől, hogy csak na. Éjszaka a gyomorégésre keltem háromszor, ettem egy kis kekszet és az tök jól segített.
Ma reggel viszont sokkal jobban érzem magam, ami jó, de mégsem jó. :) A cicim is kevésbé feszül... Azért aggódom jobban, mint kellene, mert a múltkori próbálkozásunk kémiai terhesség lett, de azt a teszt is csak időn túl nagyon halványan mutatta ki, nagyon hamar befejeződött.
Ez a tudat alatti aggódás szinte állandó. Vagy a vérvétel,vagy egy UH,ha vannak tünetek azért ha nincsenek azért.😊 Néha nem bánnám ha nem lennének😁....de lehetne rosszabb is😊
Mikor lesz vérvételed?
Jaj de jó! :)
Én nem gondoltam volna, hogy ennyi mindenen lehet még aggódni. Először csak legyen pozitív a teszt, aztán oké, de mutassa ki a vérvétel is, majd az első ultrahang...Áááááá! :) Jelenleg a vérvétel miatt izgulok.
Remélem az lesz...vagyis minden rendbe lesz...😊
Nyolcadik héten vagyok minden rendbe szíverrés, méretek..Mostmár 12.héten UH.😊
Nagyon szuper eredmény! Gratulálok:-)
🎉🎉🎉
De jó,hogy írtal!😊
És végül egy baba lett?
Az marha magas :)
5 napos?
Köszönjük!:)))
Mindenképp írok majd !:)
Nem kizárt,mert ma csináltattam egy Hcg-t (Fet+11nap) és 646 lett..
Még bármi lehet,(mármint az ikreket illetően),de azért elég magas.:)
Én taposom,gyertek utánam(utánunk) :)
Én is megszerettem ezt a 4-es számot:D
Bocsi,az előbb rányomtam valamire és küldte is:)
Így állj hozzá,hogy ez az utolsó,és sikerül is!!!:)
Nagyon drukkolok,itt leszek:)
Szia. Igen az immunologiàn ezt is nézték. Nem volt eltérés!! Fogalma sincs se a Dr.nőnek se a Meddőségi dokinak hogy valójàban mi a baj!!! Nagyon dühít! Azt mondta a dokim hogy most minden jónak tűnik ugyhogy nagy reményekkel vàgunk bele
a 3'ik lombikba.. . Ha az sem sikerűl akkor nem probàlkozunk tovàbb!!
😞
Igen igen biztos vagyok benne😜
A férjem és a lombikos társaimmég mindig nem mondott le erről a beültiről, ugyhogy még szedem a gyogyit és holnap egy újabb teszt! Persze mindenki tudja hogy mi lesz az eredménye, de mégis a 14.nap a hivatalos, ugyhogy én megteszek mindent, és kivárok holnapig.......
Aztán újult erővel belekezdünk a vizsgálatokba!
Mindenképpen csak előre nézz! Sajnos már változtatni ezen nem tudunk, csak menni előre amíg életünk vágya nem teljesül!
Lehet ha nem lenne gyerkőcöm én sem lennék ennyire higgadt, tudom mert a legjobb barátnőmet is sokszor kapartam össze egy egy sikertelenség után, de már ő is èdesanya😜 Ugyhogy KITARTÁS!!!!!
Lili,Szofi!!!
Gratulálok a gyönyörű zebra tesztekhez😊
Aztán gyertek a fejleményekkel!!!!❤
Nagyon sajnálom!!!!
Jön még az a várva várt kistesó😊
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?