Támogatnátok azt hogy ne lehessen visszaélni a tagoknak más emberek képeivel? (beszélgetés)
Sokan így gondolják, szerintem. Senki nem tartja fairnek a mások képeivel való visszaélést. Csak az a baj, hogy sajnos kivédeni nem lehet.
Igazából csak úgy védheti ki egy-egy ember, ha nem rak fel magáról képet sehová. (És a buszmegállóban sem hagyja fotózni magát. :) Persze ettől még róla felrakhat más, család, barátok, etc. Szóval megoldás nem igen van.
Ne vedd magadra!
Mi ilyen humoros emberkék vagyunk!
(én már fulladozok).
dehogy rajtad! egymáson:))
szerintem nem is nézte senki, hogy ki is indította el ezt az egész témát:))
ne vedd magadra!:))
de ott már bejátszhat a korrupció.
engem például simán meg lehetne vesztegetni egy-egy tábla csokival:)))
Magdikám hát legfeljebb besegítenénk!
Felosztjuk megyénként a népet!:)))))))))))
szerintem nem háborodott fel senki:)))
csak elviccelődtünk néhány dolgon ami ennek kapcsán eszünkbe jutott.
Sziasztok, nem lehetne egy szűrőt ide feltenni, hogy a máshonnan beemelt képeket ne engedje be?
Nagy munka lenne?
Hátha akkor már csak meggondolná az illető, hogy honnan szerez képet, csak azt nem értem mire jó a más képét feltenni, hiszen senki nem tudja, hogy igaz-e. Akkor meg?
Jóvannnnnnnnnnnna!
Csak szeretnék segíteni megoldani a problémát!
Apránként hívjad a látogatókat!
A lányokat páros napon Speedzhez a fiúkat páratlan napon hozzád. A kiskorúakat Benji vizsgáztatná.
Luca még nőjön egy kicsit!
szerintem nem kell ennyire bonyolítani:)))
semmi kötelezettség nincs, annyi és olyan infót raksz fel magadról, amilyet akarsz.
ha csak korlátozott körben szeretnél valamit megosztani, arra is rengeteg lehetőség van a neten, meg lehet oldani.
Es masodszorra sem irtam le helyesen. Szoval biometrikus.
Egyebkent a kiirorol mintha csak a gyerekeirol lenne kep. Ha mar vitatja a szemelyazonossagot, akkor azok a gyerekek hozzajarultak ehhez?
hát ezek után jól meg kell gondolni.
Esetleg lehetne egy olyan megoldás ,hogy legyen a menük közt olyan,hogy ott megadhatjuk kinek engedjük hogy belenézhessen a képeinkbe ,naplónkba....
További ajánlott fórumok:
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Pár hölggyel arra gondoltunk, benyújtanánk egy petíciót, miszerint legyen legális a béranyaság ill. a dajkaanyaság. Te támogatnád?
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Betiltanád vagy támogatnád?
- Ha sok pénzed lenne, szíved szerint kit/kiket támogatnál?
- Emberekrők, akik embertársaik segítő szándékával visszaélnek