Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok.
nagyon nincs időm írni,hogy Laci itthon van állandóan csavargunk.
Petra,mikor mész dokihoz délután?SZORÍTOK!!!!!
Vica,tényleg milyen kis ari pofikája van Zazi babának,nagyon cukkki!!!:)
Lucának utólagosan boldog hófordulót!
Sziasztok!
Bazi hányingerem van... Komolyan mondom, nem tudom, hogy hogy lehetne így dolgozni. Huh, még belegondolni is rossz.
jól van, köszi.
mostmár minden rendben lesz vele.
Bebe Nóra nagyon édes, jól áll neki a sapi :) bár bevallom olyan sötét a sapka, hogyha nem írod oda, először nem is látom hogy van rajta :DDDD
Csange hogy van?
Persze hogy várjuk :) de amúgy tényleg másokat nézve nagyon megy az idő..neked is nemrég gratuláltam és milyen nagy már a lányzód....
Utána egy hétre vmikor elzúzunk pihenni egy kicsit ha összejön hozzá a pénzecske :)
Petrus szorítok értetek ma délután!
De egyébként úgysem lesz semmi gond!
Sziasztok!
Puszmok akkor az még messze van. Biztosan várod már, én mindig nagyon vártam, és olyankor olyan lassan ment az idő. Amikor meg már szülés előtt álltam, csodálkoztam, hogy milyen gyorsan elrepült az idő.:)
De tényleg gyors, ha azt nézzük, hogy Vicus kisfia is lassan 3 hónapos lesz, és Menyó kisfia is már megszületett!
Vicus Zali nagyon cuki a "lelógós" kis pofijával.:)
Kis hörcsi pofis bébi.:DDDDD
Biztos raktároz a pofazacskókban, azért ilyen kis gombóc!:D
Nézted már, hogy nincs-e ott is hami?:D
Jó reggelt mindenkinek!
Petrus minden okés lesz meglátod, tudtál aludni?:D
05.15-én megyek, dokihoz, 04.27-én pedig védőnő :)
Nekem nem voltak görcseim, mégis szednem kellett 3x1-ben. Később a keményedésekre 3x2-ben.
Szerintem ha szeded, szedd 3x1-ben, vagy inkább sehogy, mert a napi 1 semmit sem ér. (Talán még a gyerekadag is több.)
De kérdezz rá az orvosodnál, lehet, hogy ajánlani is fogja. Ártani biztos nem árt, hiszen csak vitamin és ásványi anyag.
Köszi!:)
Lucáról ne is beszéljünk!!!:) Kész kis hölgy!