Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Hát az ágyikó igazából minden másra van használva csak szoptatásra és fekvésre nem. :) Széken ülve szoptatok szopipárnával és így már nagyon kényelmes. Nem fáj a hátam se és Beni is nagyon élvezi a dolgot.
Mivel elég fáradt vagyok félnék, hogy fekve én elalszom mellette, ülve ez nehezebb. Így is szoktam ásítozni éjszaka. Bár összetehetem a kezem, hogy a fürdis szopi után egyszer kel olyan 1 óra körül utána pedig 4 után.
Sziasztok!
Bebe az jó!...és így milyen volt az éjszakátok?
Jó reggelt Mindenkinek!
Már 2. éjszaka nem szopizott Nóra. Hurráááááá :)))
Aha, akkor az ágyikó Beni szobájában csak a szoptatáshoz kell, ugye?
Mindig ülve szoptatsz Menyó? Csak azért kérdezem, mert fekve kényelmesebb, és én már kezdem megtapasztalni, hogy ezek a pici babák bizony nagyon gyorsan nőnek, egyre nehezebbek.
Zazit már nem tudom csak úgy felkapni, rendesen neki kell készülnöm. Szerintem nem is tudnám ülve szoptatni, esetleg a szopipárna segítségével, de azért úgy is fogni kell.
Néha-néha két szopi között jól esik összebújni ezzel a kis Szeretetcsomaggal! :) De azért egész éjszakára én sem venném magunk közé.
Amúgy a Klinikán egyfolytában azt mondogatták a csecsemősnővérek, hogy a bőrkontakt nagyon fontos, ezért olyan 3 hós koráig minél többet bújjunk össze a babákkal.
Beni is külön alszik.
Szerintem jobb így. Ferinek is szüksége van a pihenésre és ha mellettünk lenne lehet minden kis neszére felébredne. Így ő jobban alszik.
Én majdnem egy éves koráig együtt aludtam a Lucával. Most már elképzelhetetlennek tartom, hogy egy légtérben aludjunk, egyikünk sem alszik olyankor jól. Persze kivétel ez alól, ha elutazunk.
Egyszer aludtam vele egy ágyban, borzalmas volt. Össze-vissza forgolódott, ide-oda rakta magát a kis kezeivel, lábaival. Jáj, többet nem kívánok ilyet. Akkor is azért vettem magam mellé, mert vagy 6-7-szer fölébredt és így nekem kényelmesebb volt.
mármint mennyire együttalváshoz?
egy szobában, vagy egy ágyban?
Bizony. :)
Nálunk Laci ragaszkodik az együttalváshoz, anyu és Edis is ezt támogatják. Majd meglátjuk.
Bakker, valaki olajban süt. Blöe.
Na Petrus akkor a tiéd még izgalmasabb :))))))))
Amúgy mi is külön tervezzük :)
Igen, külön alszik leszámítva azt a néhány alkalmat, amikor köztünk a nagyágyon aludt.
Mi fontosnak tartjuk, hogy ezt szokja meg.
Annál viccesebb lesz :)))))))
Neked??????? Mi jött ki???