T-home vagy UPC? (beszélgetés)
a városnak olyan részén lakunk,..."
Bp. Belváros, I.emelet lakásbol nem megy a Telenor, de a folyosórol is nehezen
Reklamáció hiába
Vicc!
Még a MATÁV-nál kezdtem a netet :)
aztán vagy 10 éve UPC tv/internet. Semmi gondom vele, WIFI-s modemre cserélték régit.
Attol függ milyen adókat törölnek az alapcsomagbol, illetve mennyit kell fizetni az RTL/TV2-ért, lehet lemondom a tv-t és MinigTv lesz
Én is régi T-s vagyok, de eleve a SAT-Tv-t kötötték be anno, nem jött be az IPTV. A mobilon csak pár hete van térerő,éveken át nehéz volt netbankolni, beszélni itthonról nem is tudtam a mobilon. Ezért kétszeresen is fontos volt a vezetékes telefon.
Nekem is netes a munkám, de eddig csak asztali gépre, modemmel jött a net, most váltottunk routerre egy használtan kapott laptop miatt. Tehát én nem érzékelem a net sebességét, az asztali géppel eddig jól kijöttem. Az ünnep előttre várjuk az új előfizetői csomaggal érkező routert, utána meglátjuk...
Kiegészítésként: itt a digi nem jön be, és a szomszédék is váltottak UPC-ről T-re. Lehet, a telefon miatt, nem tudom. Azt sem tudom, ők mennyire neteznek.
mi közel 25 évi előfizetés után most mondtuk le a T-t, néha szlt csak a telefon, szakadozott az internet, a végén már 28-30.000 Ft.t fizettünk mobilnet szolgáltatásért, - mert a modem becsődölt - abban a reményben hoyg normális folyxamatos korlátlan szolgáltatást kapunk, Min dig emeltüka teljesitményt, méár 30 gigánál tartottunk, de mégsem működött.
A héten vezettük be a digit, ami bár 8mb lassabb de korlátan és az előfizetési tétel is barátságosabb. Foglalkozásunknál fogva szükség van a netre.
Bár arra hivatkoztak a T-sek, hogy a városnak olyan részén lakunk, ahol vmi miatt akadályozva van a T-s net szolgáltatás.( Tisza mellett, főut mellett a ház előtt nagy fákkal- azért ez nem tűnik olyan rendkivüli akadálynaknak . )
Még a 90-es években a városban az elsők között bevezettük az internetet, de emlékeim szerint sosem hozta az elvárt teljesitményt.
bár Mo-on a T a klasszikus.
Kiváncsi vagyok, hogy mit írnak a többiek.
Internet, tévé szempontjából melyik jobb?
kösziii
További ajánlott fórumok:
- Vidanet, vagy T-home?
- Honnan lehet megtudni, hogy a vezetékes telefon T-Home, vagy UPC?
- Van valaki aki a T-home-nak fizet a gázért vagy a villanyért? Érdemes átmennem?
- Melyik szolgáltató tévéműsora jobb minőségű (nem kábel) a T-home-é vagy a UPC-é?
- T-home előfizető vagyok, így gyűlnek a kapcsolat pontjaim. Ez mire használható fel?
- MindigTv extrához jó a T-Home kártyás beltéri egység vagy újat kell venni?