Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Nem mondod? Szendvicset is?? Én mindig bevásárolok, aztán eszem a kenyeret! :PP
Ez is megszokás kérdése szerintem. Nekem már annyira természetes, hogy a szendvicset puff.rizsből csinálom.
Én is hízékony vagyok, ha nem figyelek oda, azonnal feljönnek a kilók!
Ügyes vagy, én nem tudom mi lenne velem kenyér nélkül!
Amúgy nem. Nagyon hízékony vagyok, sosem ehettem azt, amit akartam. Pl. én ha nem fogyózok, akkor sem eszem kenyeret és cukrot. Csak alkalmanként.
Jó hétvégét Nktek is! :))
Sziasztok, én is elköszönök,mert mindjárt itthon lesz a párom, aztán elmegyünk itthonról. Szép hétvégét mindenkinek.
Én is toxémiás voltam, de nekem a 36. héten jött ki. Bent voltam 8 napot, majd vérnyomáscsökkentővel hazaengedtek, és végül itthonról mehettem szülni! :)
Neked is kellemes hétvégét! Én is kevesebb leszek majd! :))
Szia,
neked is jó hétvégét, vigyázzatok magatokra. :-)
:DDDDDD Én is marha sokat híztam. az utolsó 2 és 1/2 hetet kórházban voltam, mert a vérnyomásom is felment meg volt fehérje is a vizeletben. Anmikor bementem már túl voltam a 25-ön, benn pedig nem kényszerítettek, hogy megmérjem magam, így ott is kíméltem a mérleget:DDD vettem csirkemellet meg salátához valókat:) na meglátom apa mit szól hozzá.. neki is kéne fogyni, szóval hihi:)
sziasztok, most elköszönök, megyek a kicsit ébreszteni, etetni, aztán megyünk a nagyért az oviba.
Mindenkinek kellemes hétvégét, ha idejutok a családtól benézek:-)
Jó neked. Én sokáig nem híztam, mert az első három hónapban egyfolytában rosszul voltam. Nem nagyon kívántam semmilyen kaját. Aztán persze behoztam a lemaradást, de én észre sem vettem magamon, hogy ekkora lettem, csak örültem, hogy a pocim milyen szépen nő... azt nem figyeltem, hogy a seggem is :DDDD
A kis szerencsés:-)
Én jártam kismama tornára, és odafigyeltem a szénhidrátra (amikor sikerült persze). Így jött fel 13 kiló, ebből 4kg volt a baba:-)
Olvastam többen még szoptattok, még nekem is ki kell tapasztalnom mennyi az a mennyiség amitől nem lesz kevesebb a tejem.
Szerintem egyszerűen szerencsés alkat vagy! :))
Legalábbis új étkezés! :DD
Én 10 kilót szedtem fel a terhességgel, ebből 7,5 le is ment rögtön utána. Ne kérdezzétek, hogy csináltam a 10 kilót, nem fogyiztam, ettem mindent, ami jólesett. Max. picit figyeltem.
Nagyon, meg a vérnyomásom is elég magas volt.
Akkor szép nagy baba volt már alapból is. Anna 2580gr és 47cm volt. Az étvágya teljesen változó, de nem az a nagyon étkes baba.
Uhh, de gondolom vizes is voltál! Én az utolsó pár hétben vizesedtem nagyon (kórházban is voltam), és az is nagyon megdobta, pár nap alatt 5 kiló feljött!
Szülés után lement 15kg. Nagyon vizes voltam, a lábam olyan volt, mint egy elefánté.
Bizony nehéz, de ha fejben megvan, az már fél siker! :))
Én januárban kapcsolok nagyobb fokozatba, addig még eszegetek, de utána szigorú leszek magamhoz! :)
Most ebédeltem salátát (sonkával felturbózva), és ittam egy jó meleg gyümölcsteát kis mézzel.
Ti hogyan álljátok meg az édességevést (aki persze édesszájú)?
Én koffeinmentes kávét iszom, most már lájtos tejjel. A cukrot kéne kiváltani.
Ne is mondd, az első két, három nap este azt hittem megveszek. Megszoktam a kiadós vacsorát, kemény volt, de ha megbeszéled magaddal hamar megszokod az új rendet.
Én sem, nagyon jó átölelni azt a kis testet
Ez nem is annyira drága. Mekkora kiszerelés?
Köszi! :)) 9 hós volt szerdán. március 15-én született! :DD
A te gyerkőcid is szépek! :))
További ajánlott fórumok: