Szokatlan barátság (beszélgetés)
hát én egyáltalán nem értem, hogy mi zavar valójában.
Én minden életkorban remekül kijöttem a férfi kollégáimmal, tök jókat hülyültünk bármekkora volt is a korkülönbség, és ez a mai napig így van. Mostani munkahelyemen is van aki a fiam, és van aki az apám lehetne, és van aki velem egykorú. Semmilyen különbséget nem érzek a viszonyom között egyikkel sem, és egyiktől sem akarok semmit. A férjemnek eszébe sem jutott még soha furcsálni a dolgot, pedig mindig mesélem a sztorikat :)
Nekem is a munkahelyemen több olyan eset volt, ahogy Magdi irja, hogy 40 +-os asszonyok direkt lecsaptak a fiatal fiúkra, gondolom, hogY minden szexuális indittatás nélkül, hülyültek, böllönkÖdtek velük, néha jobban vitték a szót, mint a korukbeli lányok
Én az ilyesmitől mindig viszolyogtam, de a fiúk vették a lapot.
A 28 hsz-be irt sráccal együtt jártunk gimibe, csak ő alattunk járt.
Akikről én irtam, ott a nő 45-ben született, a srác 65-ben- És az idősebb nők szemérmetlenül hizelegtek a fiatal fiúknak,. azok meg persze örültek.
Most gondoltam vissza, anno az első munkahelyemre.Mindenféle korosztály férfia/nők voltunk.Ennek ellenére még a 60 éves Joli nénit is tegeztük,ugyanúgy idősebb férfi kollégáinkat is.Egyszerű volt a dolog, emberek, kollégák voltunk,sokszor 16 órákat együtt,,,és mindenki megtalálta a korosabbakkal is hangot,,olyan szinten is ahogy te írod.Valahogy ők megfiatalodtak mellettünk ,mi pedig más tapasztalásokat gyűjthettünk még ha nem is tudatosan.
Néha,,,,igen,,, volt benne kis évődés is amit viszont senkinek sem jutott eszébe komolyan venni,,
Normális emberi viszonyok voltak.
Az én munkahelyemen is sok ilyen “asszony” van, ahogy a kérdező írja. Ha jön egy fiatal fiú, pl gyakorlatra, azonnal rácuppannak, és babusgatják mintha a saját fiúk lenne. Minden rossz szándék nélkül.
Nem erről van szó itt is?
Azért nem nevezném a barátomnak, mivel munkán kívül nem szoktunk találkozni.
Bár időnként előfordul, hogy munkaügyben együtt utazunk külföldre pár napra. Hú, ez gyanú :D De nektek őszintén be merem vallani, hogy tényleg nincs köztünk semmi :D
"Párom bulizós a nő meg egy asszony."
Mondjuk itt nem értem az ellentmondást. Egy asszony is volt fiatal, lehetett bulizós ő is. Sőt, igazából vannak, akik ezt nem növik ki. De gondolom a párodnak ezen kívül is vannak tulajdonságai, egyéb érdeklődési köre. Biztos nem csak erről lehet vele beszélgetni.
javítok, mert zagyva lett:
Ebben az esetben tudok elképzelni nagy haverságot ellenkező nemű emberek között. Legalábbis ez a tapasztalatom.
Akkor mi a gond?
Nem lehet, hogy már túl vannak a kapcsolaton? Legyen Ebben az esetben tudok elképzelni nagy haverságot elképzelni ellenkező nemű emberek között. Legalábbis ez a tapasztalatom.
Ezt ne vedd biztosra.
Férfiakra is igaz, hogy nem minden a külső.
De lég nagy a korkülönbség, talán nincs gáz. Bár lehet az érett nőket szereti. Nekem is volt egy kollegám, akinek csak az idősebb nők jöttek be.
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Szex szokatlan helyeken
- Óvodába járunk, de egy kicsit még szokatlan
- Ha a gyermeket szokatlan témák érdeklik
- Milyen érdekes, szokatlan, meglepő, vicces vagy éppen kellemetlen megismerkedési, lánykérési story-kat ismertek?
- Gmail szokatlan tevékenység miatti letiltással kapcsolatos kérdés