Szociális- és/vagy agorafóbia (beszélgetés)
Én nem utállak. :-)
Próbálj megnyugodni!
Ne tedd!
Először is nyugodj meg, nem vagy utálat tárgya!
Honnan tudhatod miért néztek rajtad keresztül? Rajtam is sokan szoktak, de nem érdekel.
Csak akkor szakíts a pároddal, ha már nem szereted őt.
Szerintem inkább légy büszke magadra, hiszen ott voltál a temetésen, és odamentél részvétet nyilvánítani is.
:-)
Asszem ha a pasim helyében lennék ezek után páros lábbal rúgnám ki magam. A sógorom meg levegőnek néz hát.
Szóval megint sikerült mindenkivel megutáltatni magam. Itt a Hoxán is mindenki utál, a faluban is mindenki utál.... olyan jó lenne meghalni!!!
Befordultam az utcájukba, hogy bemegyek de a kereszteződésből megláttam azt a sok embert meg autót és minden bátorságom elszállt. Megvártam mig bemennek hogy ne lássanak és elhajtottam. Bár már elötte biztos látták az autót. Nálam nagyobb marha a világon nincs!!! Ezt már tanitani kéne a pszichiátrián mint betegséget..
De akkor sem fogok odapofátlankodni hozzájuk amikor a ravatalozóban meg nem álltam melléjük.
Pedig messze nem igy képzeltem :(
De már megvan mit fogok előadni mentségemül...
Lezajlott a temetés. Ott voltam és elbújtam egy esernyő mögé (esett a hó) ott álltam amig a ravatalozóban voltak. A sírnál pedig egészen hátul. A végén odamentem részvétet nyilvánitani. Anyós, após aranyos volt, odaállok sógor elé hogy neki is részvétet nyilvánítsak ő meg elnézett mellettem mintha ott se lennék. A felesége is csak nézett elég csúnyán aztán ő végülis megpuszilt. Anyós hívott menjek be hozzájuk a temetés után. Nem mondtam semmit. A párom nem erősködött azt mondta ahogy gondolom. Nem mentem be, bőgve jöttem haza hogy hogy lehetek ekkora marha. Legszívesebben meghalnék.
Véget vetek ennek a kapcsolatnak, nem akarok átélni több ilyen megaláztatást. Ugyse vagyok már ember a szemükben nem akarok utálat tárgya végképp ne legyek. Elhagyom a párom csak hogy megszabaduljak ettől a nyomasztó tehertől.
:)
Nálam attól van, hogy a munkahelyemen rengeteg emberrel találkozom, tartom a kapcsolatot, ebből kifolyólag, kiégési szindrómám van:):) Ez nem betegség, csak állapot..ezt az okosok mondták:)
Hú, én más véleményen vagyok, mint a többiek, de nem írom le, mert kiutáltok :)
És rám nem mondanád BJ, hogy milyen aranyos vagyok :)
Köszi, Angel, nagyon aranyos vagy-:)
Csak tudod, mikor jobbról, balról azt hallom, h naaa, mért nem jössz, gyere már..egy idő után idegesítő-:)
Mondom mindig, h értésétek meg, én itthon nagyon jól érzem magam..erre ők: "Jajj, már olyan vagy ,mint egy 70 éves, begubózól, nem igaz, h nem hiányzik egy kis társaság" Hát ettől kapok gutaütést, és még inkább megmakacsolom magam-:)
A húgod és a barátnőd is elég mesze laknak tőled. Igy talán érthető ,hogy nincs semmi kedved menni.Egy közeli barátnőd ha lenne, szerintem nem volna ilyen gondod. No persze csak akkor nem, ha az a bizonyos barátnőddel egy hullámhosszon lennétek.
De szerintem igy sincs gáz ,igy vagy jó ahogy vagy! Ha Te igy érzed jól magad,akkor Te ilyen vagy.Igy kell ,hogy elfogadjanak. :))
-:)
nagyon szeretek itthon lenni...tenni, venni, főzni..lustizni...-:)
Jaj, ne hagyd magad!
Te vagy az örök optimista, akiről inkább példát vehetnének azok, akik ilyen hülyeséget beszélnek. :-)
Ha otthon jól érzed magad, akkor nincs gond. :-)
Egyszerűen otthonülő típus vagy, mint én is.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Depresszió, kisebbségi komplexus, szociális fóbia
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Hogyan lehet fejleszteni a szociális megoldóképességet?
- Miért van ennyi ember szociális segélyen és munkanélküli járadékon?
- Anyukámat (87 éves) be kellett költöztetnem a szociális...