Szociális- és/vagy agorafóbia (beszélgetés)
BJ, szerintem ez nem gáz, nyugodj meg!
Én is szeretek itthon lenni, még ha a szülés óta kevésbé is.
De előtte imádtam itthon lenni, sosem unatkoztam. :-)
sziasztok:-)
Megvan a kis blöki:-D jaj annyira édes hogy hihetetlen:-P
2hónapos és kis gombóc:-) Olyan ragaszkodó már most na meg kis rosszaság:-P Valahogy mindig kitalálja mi az amit egyáltalán nem szabadna és mindig azt csinálja:-D de nem lehet rá haragudni:-D:-D Már most a család kedvence!
Azt minek neveznétek ha valaki egyáltalán nem akarja elhagyni otthonát, csak munkába megy, és haza. Itthon mindent megcsinálok, főzök, mosok , takarítok, csak ne kelljen mennem sehova a munkahelyemen kívül. Húgom mindig hí, h menjünk, de én nem akarok, pedig ki van nyalva s. . . günk:) Szilveszterkor is hazajöttem a társaságból, nem éreztem jól magam. .
Mikor itthon befejezem a teendőimet, lefürdök, és olvasok, tévét nézek, vagy netezek. Azt sem szeretem, ha vendégek jönnek. . . na, erre varrjatok gombot. . :)
sziasztok csajok:-)
Holnap lesz kiskutyám:-)8hetes labrador:-)
Hogy vagytok?
Látom nem túl nagy a mozgás itt. ::)
Igazad van nem tisztességes dolog elbújni, de nem olyan a kapcsolatunk, hogy közvetlen mellette álljak. Nem is hiszem, hogy szeretné. De ezt majd még megbeszélem vele. Szerintem a tágabb rokonság között kéne helyet foglalni, elvegyülni a tömegben. Az elhunytat a szűk családi kör állja körbe én azért nem tartozom oda. Voltam náluk vagy 4szer a 3 év alatt.
A barátnőm mellett ott állt a párja, de ők együtt éltek náluk evidens hogy igy legyen. Szorosabb kapcsolat. Őszintén szólva nem tudom, majd meglátjuk mit gondol a párom. Bámilyen kényes helyzet is legyen nem fogok finnyáskodni.
Köszönök szépen mindent!
Boldog Új Évet!
Hogy teltek az ünnepek?
Nálunk szarul, de vége van végre.
Nem mintha örülnék a januárnak...
Mindegy.
Szia!
Szerintem a párod mellé kellene állnod. Egy fa mögé elbújni sokkal szégyellnivalóbb, mint vállalni a zavarodat.
Kívánom, hogy zökkenőmentesen teljen a temetés!
Próbálj meg nem gondolkodni közben, és nagy levegőket venni!
Nagyon szeretném a lehető legkisebb feltűnéssel megúszni a dolgot, lehetőleg távolról nézzem és a végén gyorsan lelépjek. Ez így nem korrekt, ugye? Oda kéne mennem részvétet nyilvánitani :( Vááááááá
Igaz ő sem jött oda az én mamám temetésekor, de akkor még csak fél éve voltunk együtt és sosem találkozott a mamámmal. Most meg már 2,5 éve :(
Sziasztok!
Segítsetek!
A párom nagymamájának temetésére kell elmennem, és remegek mint a nyárfalevél megint az egész ronokság elött kell megjelennem :( Részvétet nyilvánitani meg ilyesmi.(nagyon reménykedtem benne, de sajnos nem kérték a részvét-mellőzést.) Arra gondoltam viszek egy koszorút, a szalagon rajta lesz a nevem egy kis idézettel utána a temetés alatt meg elbújok egy fa mögé és onnan nézem. Így ott is voltam, meg nem is :)
Nem tudom 2,5 éves kapcsolat (nincs eljegyzés meg semmi szóval nem olyan komoly) még nem várható el tőlem, hogy odaálljak mellé. Ugye??
A mamáját kétszer láttam pár percre.
Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot!!
remélem összejön:-)
Nagyon szép kutyák a labradorok az biztos és állítólag nagyon okosak is:-) Remélem igaz:-)
Nagyon várom már persze a másik kutyuskámat soha nem felejtem el de őt már nem tudom visszahozni és nem bírok kutya nélkül létezni:-(
Nekem is több kedvenc fajtám van egyébként:-) Első helyen persze a Malamut(de az soha többé nem kell)aztán a husky ,beagle de a labrador mellett döntöttem:-)
Igen nagyon jó volt kettesben lenni:-)
Én már majdnem teljesen meggyógyultam le is kopogom..,igaz a torkom még mindig fáj de már csak a jobb fele néha jobban máskor kevésbé és néha berekedek de az orrom már nem folyik szerencsére:-)
Te már jó régóta beteg vagy:-( Gyógyulj meg most már!!bár mondani könnyű...
Na, örülök, hogy ilyen jól sikerült a szilvesztered:) én tiszta kóma voltam, alig vártam, hogy elmúljon az éjfél, megvacsizzunk aztán mehessek vissza aludni, mert már éjfél előtt is elszundikáltam.
Olyan náthás vagyok még mindig, nem bírok kilábalni belőle:( te hogy vagy? meggyógyultál már?
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Depresszió, kisebbségi komplexus, szociális fóbia
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Hogyan lehet fejleszteni a szociális megoldóképességet?
- Miért van ennyi ember szociális segélyen és munkanélküli járadékon?
- Anyukámat (87 éves) be kellett költöztetnem a szociális...